iPhone SE alınır mı?

waieNNN

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Donanım
Merhaba,
iPhone SE 2020 veya 2022 modelini almak istiyorum. Batarya ve ekran olarak dezavantaj olduğunu biliyorum fakat benim için bu önemli degil. Sade tasarımı hoşuma gidiyor batarya olarak da zaten oyun falan oynamıyorum telefonu çok fazla kullanmıyorum o yüzden benim için sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Önerileriniz nelerdir? Her iki modeli de kullanan arkadaşlar görüşlerini belirtirse sevinirim. Bu arada şu an Redmi Note 10 kullanıyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba,
iPhone SE 2020 veya 2022 modelini almak istiyorum. Batarya ve ekran olarak dezavantaj olduğunu biliyorum fakat benim için bu önemli degil. Sade tasarımı hoşuma gidiyor batarya olarak da zaten oyun falan oynamıyorum telefonu çok fazla kullanmıyorum o yüzden benim için sıkıntı olacağını zannetmiyorum. Önerileriniz nelerdir? Her iki modeli de kullanan arkadaşlar görüşlerini belirtirse sevinirim. Bu arada şu an Redmi Note 10 kullanıyorum.

Her ne kadar işlemcisi iyi olsa da yaşattığı deneyim kötü olacaktır iPhone 12 mini almanız kullanıcı deneyimini geliştirir. Kısaca 12 mini almak daha mantıklı olacaktır.

Merhaba,

Annemde SE 2 var. Batarya ve küçük ekran dışında memnun. Küçük ekranlı bir cihaz için 12 mini de alabilirsin.

Her konudan verimliden kastınız nedir açıklar mısınız? A13 bionic bile Qualcomm Snapdragon 865'dan daha performanslı.

Qualcomm Snapdragon 865 neden Apple A13 Bionic'den daha iyi?​

38.4% daha yüksek CPU hızı.
2 daha fazla CPU işlevi.
1.67X daha hızlı indirme hızı.
Hmp kullanır.
5G desteği.
12 GB daha geniş azami hafıza boyutu.
44.55% daha hızlı yükleme hızı.
Çok çekirdekli için 8.53% daha yüksek Geekbench 5 sonucu.

Yani Qualcomm Snapdragon 865 Apple A13 Bionic'den daha iyi.
Kazanan: Qualcomm Snapdragon 865

Merhaba,
Batarya ve ekran nasıl önemli değil hocam? Ekran bütün telefon kullanım sürenin tamamını bakmakla geçirdiğin parça, batarya da bu süreyi belirleyen parça. Bu ikisi kötüyse telefon kullanım denemeyin direkt dibi boyluyor zaten. Tekrar düşün derim. Başka bir konuya yazdığım neden ip se alınmaz mesajını da iletiyorum:

60HZ 720p ips 16:9 tarih öncesinden kalma berbat bir ekran. Pil ömrü az güç tüketen ekranına rağmen çok kötü, şarj hızı ufak bataryasına rağmen düşük, ki kutudan çıkan şarj aleti de cihazın desteklediği şarj hızından çok daha düşük, ki onu da daha sonra kutudan çıkartarak tarihte bir ilke imza attılar. Keza kablosuz şarj hızı da düşük, ki ters şarj da yok. Tek kamera var onda da gece modu yok (apple ve yeni telefona özel kalsın diye eski telefona donanım el verdiği halde kasıtlı eklemediği özelliklerinden biri.) 64gb versiyonu bile çok pahalı ve 64gb kesinlikle yetersiz, e tabii sd card girişi de yok. Neresinden tutsan dökülen bir telefon, zaten teknoloji youtuberları da se'yi yılın en kötü telefonu ödülüne layık görüyor genelde. Bu forumda bu kadar övülmesini şaşkınlıkla karşılıyorum. Yıl 2023 arkadaşlar, bütün uygulamalar uzun ekran için optimize ediliyor, 16:9 ekranda arayüz dip dibe kalıyor, 720p ips ekran da 2010'larda kaldı. Bazı telefonlara alınmaz ama halihazırda varsa veya akraba verecekse kullanılır gibi şeyler söylüyoruz ama herhangi bir ip SE modelini bedava verseler bile kullanmam. Küçük telefon seven birisi olarak söylüyorum; Apple, iPhone mini kasasında bir SE modeli çıkarana kadar hiçbir SE modeli alınmaz.

Merhaba,

SE 2020 modelinden uzak durun. SE 2022 kullanılabilir. Mevcut tasarımı sizleri rahatsız etmeyecekse ve gün içerisinde telefon ile çok vakit geçirmiyorsanız problem olmayacaktır. SE 2022 modeli İçerisinde bulunan işlemcinin verimliliği sayesinde yaklaşık İphone 11 kadar kullanım süresi sunabiliyor.

Merhaba,

Her iki telefonda performans olarak iyi ancak kameraları bu bütçelere alınabilecek iPhone 11, iPhone 12 gibi telefonların yanında biraz kötü. Bu bütçelere 2. El iPhone 12 mini de bakabilirsiniz.

Her iki telefonda performans olarak iyi ancak kameraları bu bütçelere alınabilecek iPhone 11, iPhone 12 gibi telefonların yanında biraz kötü. Bu bütçelere 2. el iPhone 12 mini de bakabilirsiniz.

İkinci el alacağım hocam o paraya ikinci el iPhone 11 de yok.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı