iPhone SE alınır mı?

Eğer telefonda oyun oynayacaksanız, küçük ekran da oynamanızı önermem.Çözürnlürlüğü güzel ama ben 1 saat baktıktan sonra gözüm ağırıyordu.Pubg oynuyordum bende.

Eğer telefonda oyun oynayacaksanız, küçük ekran da oynamanızı önermem.Çözürnlürlüğü güzel ama ben 1 saat baktıktan sonra gözüm ağırıyordu.Pubg oynuyordum bende.
Evet bu biraz sorun yaratabiliyor. Özellikle telefonu bırakıp bilgisayara bakınca baya bi afallıyorum. Ama oyun fazla oynamadığım için pek rahatsız etmedi.

SE4'ün ne zaman çıkacagi belirsiz. 2024 diyen de var, 2025 diyen de. Tam bütçeniz nedir? O küçük ekranlı telefon yerine büyük ekranlı bir telefon almanız daha iyi olur.
Hocam bütçem 13 Mini alır en fazla. Küçük ekran olmasının benim için getirisi götürüsünden daha fazla oluyor. SE 2020 ikinci el piyasası gayet uygun şu an büyük ihtimalle ona yöneleceğim. Veya iPhone 8 ile bir süre daha kalıp SE 4 veya 13 Mini alacağım.

Son düzenleme:
Hocam bütçe tam olarak nedir?
Eğer illa iphone olacak diye bir şartınız yoksa,
13 Mini'ye kadar çıktıysanız, S23 bakılbilir.13 Mini'den daha güncel ve daha performanslı bir cihaz.

Hocam bütçe tam olarak nedir?
Eğer illa iphone olacak diye bir şartınız yoksa,
13 Mini'ye kadar çıktıysanız, S23 bakılbilir.13 Mini'den daha güncel ve daha performanslı bir cihaz.
25 bin civarına çıkabilirim hocam. Ama büyük ihtimalle SE 2020 alacağım. Kullanma amacımı ve şeklimi düşündüğümde bir telefona o kadar para vermek istemiyorum açıkçası. Fakat dediğiniz doğru. iPhone 12-13 serileri yerine Samsung S serisinden bir telefon fiyat performans açısından daha mantıklı olacaktır.

Batarya sağlığı 100 olursa sorun çıkarmaz herhalde.

A13 çok abartı ısınan işlemci değil ısınsa bile performans kaybı yaşanacağını zannetmiyorum.

Çok ısınıyor cidden, rahatsız edebilir. Pil de kullanıma göre değişir ama yine de memnun edeceğini düşünmüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…