iPhone SE gece boşta şarj yiyor

Ekran kapalıyken fazla bir pil kullanımı olmaması gerekir. %5 fazla.

Hocam 10 seneden fazla, 3GS modeliden beri iPhone kullanırım bence bu durum iPhone için son derece normal. Pil kullanımı hiç bir zaman normal olmadı iPhone cihazlarda. SE 1. nesil mi yoksa 2. nesil mi bilmiyorum arkadaş belirtmemiş ama özellikle 1. nesil ise son derece normal.

Arka planda öncelikle sistem servisleri sürekli çalışır. O kadar ayar var ki göstersem siz de normal dersiniz :)
 
Yememesi mi lazim? Wi-Fi acik birakirsam S9'da -ki pil omru gayet gayet iyi- %10 batarya yiyor kapaliysa 4-5 yiyor. Bu kadar pimpirikli olmayin yahu alet acik duruyor kendi icinde ufak ufak islemler yapiyor bu aletler surekli acik. Birisinin dedigi gibi gidin kapatin yemiyecekse. Tamamen normal bir telefon ve kac yasinda alet. Eski telefonum 3 sene sonra kullanmadigim zaman saatte %5 yiyordu bu kadar dert etmiyordum rica ederim 8 saatte yesin %5. yaklasik 7 gunde hiç kullanamzsan sarji biter demek bir mantik hesabi yapin Allah rizasi için.
 

Hocam servislik bir durum yok yine de servise bir gösterin derim ama bence iPhone'lar için normal bir durum. Sabaha kadar %5 yesin bırakın da :) 2. nesil SE cihazların batarya performansı zaten pek iyi de değil. Biraz araştırma yaparsanız siz de görürsünüz.

Edit: iOS 14 güncellemesi ile birlikte tüm iPhone modelleri bataryayı resmen 'içmeye' başladı. Bunu da göz önüne alırsanız son derece normal.
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı