iPhone SE ikinci el neden çok ucuz?

Birkaç aya inşallah iPhone SE 2020 alıyorum. 10 bin TL vermektense yine iPhone devam edip, SE almak mantıklı değil mi?
Kesinlikle mantıklı hocam. Dün İPhone 6 siparişim geldi, 6 yaşında olmasına rağmen hala çok güzel çalışıyor bana göre, ekranı çok güzel, IOS bana daha kullanışlı geliyor. Garantiye göndermek için kutuladım tekrar, gidip-gelsin iyice bakacağım o zaman :). Yıllardır Android kullanıyordum fakat IOS'un daha kullanışlı olduğunu anladım hızlıca. 6 yıllık hangi Android telefon şuan kullanılabiliyor? 5 yıl boyunca 1-2 yılda yeni telefon almak zorunda kalmak yerine bence tek seferde bir alış yapıp yıllarca kullanmak daha mantıklı.

Kesinlikle mantıklı hocam. Dün İPhone 6 siparişim geldi, 6 yaşında olmasına rağmen hala çok güzel çalışıyor bana göre, ekranı çok güzel, IOS bana daha kullanışlı geliyor. Garantiye göndermek için kutuladım tekrar, gidip-gelsin iyice bakacağım o zaman :). Yıllardır Android kullanıyordum fakat IOS'un daha kullanışlı olduğunu anladım hızlıca. 6 yıllık hangi Android telefon şuan kullanılabiliyor? 5 yıl boyunca 1-2 yılda yeni telefon almak zorunda kalmak yerine bence tek seferde bir alış yapıp yıllarca kullanmak daha mantıklı.
2. el iPhone 7 ve üstü 2020'de önerir misiniz? Ha bir de ablam 3 senedir iPhone 6 kullanıyor, artık yavaşlıktan ölecek telefon. Biri arıyor 10 saniye sonra geliyor ekran 😀

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı