iPhone SE İOS 11.1 Kasma ve Videolarda Donma

ŞahinGöz

Kilopat
Daha fazla  
Telefona temiz kurulum yaptıktan sonra menüde ara sıra kasıyor. Hangi tarayıcı olursa olsun videolar sık sık duruyor elimle başlatmak zorunda kalıyorum. Bu durum bana özel mi yoksa herkes de olan bir durum mu ?

zamanla iphone da yeni sistemler çıktıkça yeni çıkan telefonlarına daha çok destek veriyor biraz daha düşük donanımlı telefonları eski seriliğinde çalışmıyor ama donma kasma gibi sorunlar olmaması lazım tamamen formatlayıp yeni bir kurulum yaptığınızdada aynı sıkıntıları çıkartıyorsa donanımsal olarak bir problem olabilir. Şirket telefonum iphone 5 onda herhangi bir donma kasma yok videolarda tarayıcıda

Telefona temiz kurulum yaptıktan sonra menüde ara sıra kasıyor. Hangi tarayıcı olursa olsun videolar sık sık duruyor elimle başlatmak zorunda kalıyorum. Bu durum bana özel mi yoksa herkes de olan bir durum mu ?

hocam aynı sorun bendede var sen çözdünmü cihazım garantili tertemiz ama bunu yapıyor takıkıtor videolarda felan

Şu an sürüm 11.1.2 kilit ekranı açılırken ve menü geçişlerinde takılma oluyor.

ısınma felanda varmı acaba ben bugün temiz kurulum yaptım yani yaptımda yine aynısı cihaz kasması takılması felan a9 çiple ddr4 ramle bunları yapması saçma garantiye versemmi acaba her hangi bi işlem yaparlarmı

Sorun yazılım ile alakalı ben de kaç kez restore ettim ama nafile. Güncelleme beklemekten başka çare yok. Ayrıca 6s ile aynı donanıma sahip olmasına rağmen 6S'e 10.3.3 verip SE'ye vermemek nasıl bir mantık anlamış değilim ?

Sorun yazılım ile alakalı ben de kaç kez restore ettim ama nafile. Güncelleme beklemekten başka çare yok. Ayrıca 6s ile aynı donanıma sahip olmasına rağmen 6S'e 10.3.3 verip SE'ye vermemek nasıl bir mantık anlamış değilim ?

aynı kaderi paylaşıyoruz kardeşim seninle iletişim kurmak istiyorum tüm yenilikler adına haberleşiriz istersen instagramını özel den at mesaj olarak bide bişey sormuştum ısınma felan oluyormu sendede

IOS 10 yüklü iken ısınma yok denecek kadar azdı. Ancak 11 yükledikten sonra ısınma genel olarak arttı. İnstagram'da 10-15 dakika takılınca başlıyor direk ısınmaya.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı