Uğur Büyük Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2021 #41 Padawan04 dedi: Batarya kapasitesi ekran süresi değildir... Ekran çözünürlüğü yaklaşık 4 kat fazla, ekran teknolojileri farklı, işlemcisinin çektiği voltaj farklı, android ios'a göre daha ağır bir işletim sistemi. Sonradan eklemiş olacağım ama ekran boyutu da farklı. Genişletmek için tıkla... Güzel
Padawan04 dedi: Batarya kapasitesi ekran süresi değildir... Ekran çözünürlüğü yaklaşık 4 kat fazla, ekran teknolojileri farklı, işlemcisinin çektiği voltaj farklı, android ios'a göre daha ağır bir işletim sistemi. Sonradan eklemiş olacağım ama ekran boyutu da farklı. Genişletmek için tıkla... Güzel
P Padawan04 Megapat Katılım 16 Nisan 2016 Mesajlar 95 9 Mart 2021 #42 Yigithan Yildirim dedi: En güzeli abi ya Android hem şarj hem APK, müzik de indirebiliyorsun özgürlük var. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızdaki mp3'leri Iphone'a da atabilirsiniz.
Yigithan Yildirim dedi: En güzeli abi ya Android hem şarj hem APK, müzik de indirebiliyorsun özgürlük var. Genişletmek için tıkla... Bilgisayarınızdaki mp3'leri Iphone'a da atabilirsiniz.
AlbertEnisteniz Hectopat Katılım 27 Aralık 2020 Mesajlar 1.282 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2021 #43 Gravax06 dedi: Demek ki sen oyun oynayan veya sık kullanan biri değilsin. Genişletmek için tıkla... Oynuyorum 14 tane oyun yüklü, asphalt 9, pubg mobile vs. Batarya konusunda o android bu iOS. Bi fark var yani.
Gravax06 dedi: Demek ki sen oyun oynayan veya sık kullanan biri değilsin. Genişletmek için tıkla... Oynuyorum 14 tane oyun yüklü, asphalt 9, pubg mobile vs. Batarya konusunda o android bu iOS. Bi fark var yani.
Yigithan Yildirim Kilopat Katılım 23 Ocak 2021 Mesajlar 8.859 Çözümler 30 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2021 #44 Padawan04 dedi: Bilgisayarınızdaki MP3'leri IPhone'a da atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Denemedim, Spotify aldım ya en rahatı.
Padawan04 dedi: Bilgisayarınızdaki MP3'leri IPhone'a da atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Denemedim, Spotify aldım ya en rahatı.
Uğur Büyük Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2021 #45 AlbertEnisteniz dedi: Oynuyorum 14 tane oyun yüklü, asphalt 9, pubg mobile vs. Batarya konusunda o android bu iOS. Bi fark var yani. Genişletmek için tıkla... Benim bi arkadaş vardı iphone se kullanan bi arkadaşıma sordum pubg de ne kadar dayanıyor diye 15 el maçtan sonra çok azalıyor dedi 100-80 civarından.
AlbertEnisteniz dedi: Oynuyorum 14 tane oyun yüklü, asphalt 9, pubg mobile vs. Batarya konusunda o android bu iOS. Bi fark var yani. Genişletmek için tıkla... Benim bi arkadaş vardı iphone se kullanan bi arkadaşıma sordum pubg de ne kadar dayanıyor diye 15 el maçtan sonra çok azalıyor dedi 100-80 civarından.
P Padawan04 Megapat Katılım 16 Nisan 2016 Mesajlar 95 9 Mart 2021 #46 Yigithan Yildirim dedi: Denemedim, Spotify aldım ya en rahatı. Genişletmek için tıkla... Android en güzeli yazmışsınız diye öyle söyledim bence de spotify çok daha mantıklı.
Yigithan Yildirim dedi: Denemedim, Spotify aldım ya en rahatı. Genişletmek için tıkla... Android en güzeli yazmışsınız diye öyle söyledim bence de spotify çok daha mantıklı.
Pesimist Bora Hectopat Katılım 9 Mart 2021 Mesajlar 67 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2021 #47 Aslında tercih edebilirsin ama ios 15 almıyor ve 16 gb 4K videolar için yetmez ama yinede sen bilirsin
Aslında tercih edebilirsin ama ios 15 almıyor ve 16 gb 4K videolar için yetmez ama yinede sen bilirsin
Uğur Büyük Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2021 #48 Pesimist Bora dedi: Aslında tercih edebilirsin ama ios 15 almıyor ve 16 gb 4K videolar için yetmez ama yinede sen bilirsin Genişletmek için tıkla... Kamerası benim amaçlarıma göre gayet yeterli.
Pesimist Bora dedi: Aslında tercih edebilirsin ama ios 15 almıyor ve 16 gb 4K videolar için yetmez ama yinede sen bilirsin Genişletmek için tıkla... Kamerası benim amaçlarıma göre gayet yeterli.
P Padawan04 Megapat Katılım 16 Nisan 2016 Mesajlar 95 9 Mart 2021 #49 Uğur Büyük dedi: Kamerası benim amaçlarıma göre gayet yeterli. Genişletmek için tıkla... 1. nesil mi 2. nesil mi SE bakıyorsun?
Uğur Büyük dedi: Kamerası benim amaçlarıma göre gayet yeterli. Genişletmek için tıkla... 1. nesil mi 2. nesil mi SE bakıyorsun?
Uğur Büyük Hectopat Katılım 8 Mart 2021 Mesajlar 33 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Mart 2021 #50 Padawan04 dedi: 1. nesil mi 2. nesil mi SE bakıyorsun? Genişletmek için tıkla... 2