iPhone SE şarj normal mi gidiyor?

Makaleler
56
Yer
Kahramanmaraş
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
MacBook Pro M1 Pro 14' • i5 13400F 4060 Ti • Magic Mouse • Aerox 3
Meslek
Design Engineer
WhatsApp + Instagram + Safari 5 saatlik kullanımla 100’den 18’e düştü. Sizce normal mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Samsung J2 2015 telefonunu kullanıyorum 4GB sistem harici alanım var ve sadece Instagram Whatsapp Twitch ve Sahibinden yüklü 2 saat sosyal medyada dolaşsam %15'e düşüyor ve şarja takamadan saniyeler içinde kapanıyor tabii zamanında 650TL'ye almıştım ve ömrü doldu sanırım ama senin bataryan gayet iyi bence.

2020 SE kullanıyorum. Ekran açık süresini hiç ölçmedim ama normal geldi bana sizin değerler. Eve geldiğimde %40 civarı şarjım kalıyor genelde. Sosyal medya, tarayıcı, Netflix ve Spotify kullanıyorum gün içerisinde. Tabi bunları soluksuz şekilde kullanmıyorum. Boş vakitlerde kullanabiliyorum sadece. 2016 SE’ye göre büyük fark oldu benim için.

Bence S10E ile böyle bir performans almanız pek de normal değil. Samsung'un giriş veya orta segment cihazları bile en az 6-7 saat görüyor.

Giriş ve orta segment biri üst segment diye önyargıyla yaklaşmayın S10E'de 3100 mAh bataryaya 5.8 inç büyük ekran artı Exynos işlemci girince maalesef sonuç bu oluyor IOS'taki gibi bir yazılımda yok bataryayı emiyor SE'de de 1800 mAh komik bir rakam A13'ün verimliliği de bir yere kadar Apple hata yapıyor bence.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı