WhatsApp + Instagram + Safari 5 saatlik kullanımla 100’den 18’e düştü. Sizce normal mi?
Telefonu yeni aldım. Çok memnunum. Şarj konusundaki sorum ise tamamen yorumlara yönelikti. Ama 1800 değerine göre sanırım böyle. Sıkıntı etmiyorum.Sizinle aynı kullanımda yeri geliyor 5 saat, yeri geliyor 4.5 saat, yeri geliyor 6-7 saat ekran süresi alıyorum. Gayet normal. Asıl fazlası olsaydı anormal olurdu![]()
Telefonu yeni aldım. Çok memnunum. Şarj konusundaki sorum ise tamamen yorumlara yönelikti. Ama 1800 değerine göre sanırım böyle. Sıkıntı etmiyorum.
Siz nasıl buldunuz telefonu? Hızı falan gayet iyi değil mi?
Bu işlemciyle uzun ömürlü olacak gibi. iPhone 6’yı annem 6 senedir kullanıyor.5S'i 2015 yılında aldığımda da çok hızlıydı, bu da çok hızlı. Hız olarak hiçbir problem yok, şarj da benim beklentilerimi fazlasıyla karşılıyor. Kamera desen zaten fazlasıyla iyi. Sadece fiyatı olması gerekenden fazla yüksek geldi ama 3 ay taksitle aldığım için göz açıp kapayıncaya kadar bitecek. Tek korkum yeni iPhone'ların ömrünün 5S gibi uzun olmayacağı. Beni en az 5 sene götürür gibi duruyor ama zaman gösterecek.
şöyle söyliyeyim seni birşey üzerse pil olur 1 1.5 sene sonra pil sağlığın normal olarak çok düşer ve pili değiştirirsin içindeki işlemci a13 bionic dostum en hızlı (apple a12z dışında) mobil işlemci kafanı yormaTelefonu yeni aldım. Çok memnunum. Şarj konusundaki sorum ise tamamen yorumlara yönelikti. Ama 1800 değerine göre sanırım böyle. Sıkıntı etmiyorum.
Siz nasıl buldunuz telefonu? Hızı falan gayet iyi değil mi?
Katılıyorum yani senin kullanım şeklin gibi kullanıyorum. Bu arada XS kullanıcısıyım.2020 SE kullanıyorum. Ekran açık süresini hiç ölçmedim ama normal geldi bana sizin değerler. Eve geldiğimde %40 civarı şarjım kalıyor genelde. Sosyal medya, tarayıcı, Netflix ve Spotify kullanıyorum gün içerisinde. Tabi bunları soluksuz şekilde kullanmıyorum. Boş vakitlerde kullanabiliyorum sadece. 2016 SE’ye göre büyük fark oldu benim için.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.