iPhone SE Şarjı Ne Kadar Gider?

Valla iPhone 6 vardi, guc tasarrufunu kapayinca sarj su gibi akiyordu. (Pil sagliyi yuzde 95 civariydi) guncelleme aliyordu. Eyvallah ama almasada olurdu. Kimi güncelleme hızlandirdi kimi yavaslatti cogu sarji kotu yonde etkiledi bence. Sosyal medya kullanirdim, ben bitek ama cok yavas acılıyordu ve ozellestirme 0 ya insan sikiliyor ama elin kolun bagli ne yapacaksın, arka plani degistir bir tek. 2.5-3 sene göturur mu derseniz umarim goturur.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kullanımınıza bağlıdır ama iPhone modelleri genelde bir günü zor çıkartmaktadır. Özellikle 1. yılın sonunda gün içinde şarj etmeniz gerekir. iPhone 7 kullanıyorum, günde yaklaşık 2 saat telefon görüşmesi, 20 dakika sosyal medya, 30 dakika oyun oynuyorum ve günde 1-2 kez şarj görüyor. Hızlı şarj olmadığı için genelde tam şarj edemiyorum.

Şarj kullanımı için iPhone alacaksaniz bulaşmayın. Bu konuda uzmanlaşmış markalar var onlara yönelebilirsiniz. Geçen yıl mart başında Xiaomi Redmi 5 plus aldım. Gerek çözünürlük gerek batarya kullanımı çok memnunum. Size de yeni modellerini tavsiye edebilirim. Stabil yazılımlar kullanıyorlar. Bana iPhone 5ste kullandığım ios 7leri aratmıyor.

Aslında İphone SE 3 yıl götürür demek bile yanlış olur çünkü telefon şuan bile sarj tüketiminden muzdaripken diğer yıllarda alıcağı güncellemelerle daha da kötüye gidiceği kaçınılmaz gerçek iken riske girip iphone almayı düşünmüyorum. Ayrıyeten sağlam bataryalarda bile %90+ cihazın sürekli kullanımda 3 saati anca çıkarabildiğini gördüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…