iPhone SE Space Gray vs Silver

hauntblast

Hectopat
Katılım
23 Ocak 2015
Mesajlar
19
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Bu ikisinden hangisi? Ayrıca 16 GB mi alsam 64 GB mi alsam karar veremedim. Ablam 64 tabii ki daha iyi ancak 400 TL için değmez ve ben de gördüğün gibi 16 GB olmasına rağmen 8.000'den fazla fotoğraf var, uygulamalarımı da görüyorsun dedi. Onun telefonu da iPhone 6 ikisine açıklık getirirseniz sevinirim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Almadan önce bir kez daha düşünün. Pek alınası bir cihaz değil, özellikle batarya ve fiyat bakımından.
 
Artık Android kullanmayacağım bu konuda eminim Apple'a yöneldim ve donanım f/p olarak en iyisi şu an bütçeme de uygun. Uzun zamandır da iPhone'a dönüş yapmak istiyordum zaten.
 
O fiyata değmeyecek bir telefon. 2000 TL'ye amiral gemisi telefonlar alabilirsiniz. O fiyata o ekran ve o batarya iyi değil.
 
Bu cihaz fiyatını hiç bir şekilde haketmiyor. Aldıktan sonra pişman olacaksınız. Gün içerisinde 2-3 defa şarja takacaksınız. Yani önermem. Bu fiyata daha iyi cihazlar alabilirsiniz.
 
Neden fiyatını hakketmeyen bir telefon olarak düşünüyorsunuz? Sadece iphone olarak bakarsak 6s ile aynı özelliklere sahip bir telefon cpu-gpu-ram-kamera olarak. 6s 3000 tl iken se 2000 tl. 5s kasasını seven ve büyük ekran aramayan kişiler için bence çok mantıklı bir telefon. 6s e o kadar vermektense se almak daha mantıklı.
 
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı