FNT Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 1.386 Çözümler 4 3 Kasım 2021 #11 Yeahhhhhh dedi: Hocam iPhone 11 kasasi buyuk sadece iPhone SE ile ayni islemciyi kullaniyor zaten arkadasta kucuk telefon seviyor bence iPhone SE en iyi secim. O zaman yeter pili iPhone SE 2020 alin. Genişletmek için tıkla... 12 Mini alması daha iyi olmaz mı? Instagram vb. için büyük ekran daha iyi olacağı için 11 dedim, tercih meselesi. Yeahhhhhh dedi: Hocam iPhone 11 kasasi buyuk sadece iPhone SE ile ayni islemciyi kullaniyor zaten arkadasta kucuk telefon seviyor bence iPhone SE en iyi secim. O zaman yeter pili iPhone SE 2020 alin. Genişletmek için tıkla... Yeahhhhhh dedi: Hocam iPhone 11 kasasi buyuk sadece iPhone SE ile ayni islemciyi kullaniyor zaten arkadasta kucuk telefon seviyor bence iPhone SE en iyi secim. O zaman yeter pili iPhone SE 2020 alin. Genişletmek için tıkla...
Yeahhhhhh dedi: Hocam iPhone 11 kasasi buyuk sadece iPhone SE ile ayni islemciyi kullaniyor zaten arkadasta kucuk telefon seviyor bence iPhone SE en iyi secim. O zaman yeter pili iPhone SE 2020 alin. Genişletmek için tıkla... 12 Mini alması daha iyi olmaz mı? Instagram vb. için büyük ekran daha iyi olacağı için 11 dedim, tercih meselesi. Yeahhhhhh dedi: Hocam iPhone 11 kasasi buyuk sadece iPhone SE ile ayni islemciyi kullaniyor zaten arkadasta kucuk telefon seviyor bence iPhone SE en iyi secim. O zaman yeter pili iPhone SE 2020 alin. Genişletmek için tıkla... Yeahhhhhh dedi: Hocam iPhone 11 kasasi buyuk sadece iPhone SE ile ayni islemciyi kullaniyor zaten arkadasta kucuk telefon seviyor bence iPhone SE en iyi secim. O zaman yeter pili iPhone SE 2020 alin. Genişletmek için tıkla...
Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.621 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 3 Kasım 2021 #12 FNT dedi: 12 mini alması daha iyi olmaz mı? Instagram vb. için büyük ekran daha iyi olacağı için 11 dedim, tercih meselesi. Genişletmek için tıkla... Ekran kalitesi farkı 11 ile 12 mini arasında çok mu görüntü kalitesi farkı çok mu yani ve hangisi daha iyi.
FNT dedi: 12 mini alması daha iyi olmaz mı? Instagram vb. için büyük ekran daha iyi olacağı için 11 dedim, tercih meselesi. Genişletmek için tıkla... Ekran kalitesi farkı 11 ile 12 mini arasında çok mu görüntü kalitesi farkı çok mu yani ve hangisi daha iyi.
FNT Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 1.386 Çözümler 4 3 Kasım 2021 #13 Sinyor Ezio Auditore dedi: Ekran kalitesi farkı 11 ile 12 mini arasında çok mu görüntü kalitesi farkı çok mu yani ve hangisi daha iyi. Genişletmek için tıkla... Ekran büyüklüğü olarak dedim.
Sinyor Ezio Auditore dedi: Ekran kalitesi farkı 11 ile 12 mini arasında çok mu görüntü kalitesi farkı çok mu yani ve hangisi daha iyi. Genişletmek için tıkla... Ekran büyüklüğü olarak dedim.
Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.621 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 3 Kasım 2021 #14 FNT dedi: Ekran büyüklüğü olarak dedim. Genişletmek için tıkla... Büyüklüğü önemli değil hocam kalite önemli benim için ve ekstra olarak küçük telefonlar daha çok hoşuma gidiyor.
FNT dedi: Ekran büyüklüğü olarak dedim. Genişletmek için tıkla... Büyüklüğü önemli değil hocam kalite önemli benim için ve ekstra olarak küçük telefonlar daha çok hoşuma gidiyor.
Tesla Bobini Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 22 Şubat 2017 Mesajlar 14.835 Makaleler 2 Çözümler 17 Yer İzmir 3 Kasım 2021 #15 iPhone SE 2020 almanı önermem şarjı çok hızlı tükeniyor bu da pil sağlığı için olumsuz bir şey.
FNT Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 1.386 Çözümler 4 3 Kasım 2021 #16 Sinyor Ezio Auditore dedi: Büyüklüğü önemli değil hocam kalite önemli benim için ve ekstra olarak küçük telefonlar daha çok hoşuma gidiyor. Genişletmek için tıkla... 12 Mini sizin için en iyi tercih o zaman.
Sinyor Ezio Auditore dedi: Büyüklüğü önemli değil hocam kalite önemli benim için ve ekstra olarak küçük telefonlar daha çok hoşuma gidiyor. Genişletmek için tıkla... 12 Mini sizin için en iyi tercih o zaman.
Y Yeahhhhhh Picopat Katılım 22 Temmuz 2021 Mesajlar 323 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2021 #17 Sinyor Ezio Auditore dedi: Ekran kalitesi farkı 11 ile 12 mini arasında çok mu görüntü kalitesi farkı çok mu yani ve hangisi daha iyi. Genişletmek için tıkla... Ekran kalitesi daha iyide ben konudan hiçbir şey anlamadim tam olarak bütçe kac 6000TL'di 10 bin TL'lik telefona geldik ?
Sinyor Ezio Auditore dedi: Ekran kalitesi farkı 11 ile 12 mini arasında çok mu görüntü kalitesi farkı çok mu yani ve hangisi daha iyi. Genişletmek için tıkla... Ekran kalitesi daha iyide ben konudan hiçbir şey anlamadim tam olarak bütçe kac 6000TL'di 10 bin TL'lik telefona geldik ?
Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.621 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 3 Kasım 2021 #18 Tesla Bobini dedi: iPhone SE 2020 almanı önermem şarjı çok hızlı tükeniyor bu da pil sağlığı için olumsuz bir şey. Genişletmek için tıkla... 12 mini ile arasında 2000 TL fark var o farka değer mi sizce. Yeahhhhhh dedi: Ekran kalitesi daha iyide ben konudan hiçbir şey anlamadim tam olarak bütçe kac 6000TL'di 10 bin TL'lik telefona geldik ? Genişletmek için tıkla... 14 ay garantili 7850 TL'ye 12 mini buldum hocam ek olarak iPhone 11 sıfırı 7900 TL, hangi telefon 10000 TL acaba söyler misiniz?
Tesla Bobini dedi: iPhone SE 2020 almanı önermem şarjı çok hızlı tükeniyor bu da pil sağlığı için olumsuz bir şey. Genişletmek için tıkla... 12 mini ile arasında 2000 TL fark var o farka değer mi sizce. Yeahhhhhh dedi: Ekran kalitesi daha iyide ben konudan hiçbir şey anlamadim tam olarak bütçe kac 6000TL'di 10 bin TL'lik telefona geldik ? Genişletmek için tıkla... 14 ay garantili 7850 TL'ye 12 mini buldum hocam ek olarak iPhone 11 sıfırı 7900 TL, hangi telefon 10000 TL acaba söyler misiniz?
Y Yeahhhhhh Picopat Katılım 22 Temmuz 2021 Mesajlar 323 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Kasım 2021 #19 Tesla Bobini dedi: iPhone SE 2020 almanı önermem şarjı çok hızlı tükeniyor bu da pil sağlığı için olumsuz bir şey. Genişletmek için tıkla... Arkadasin kullandigi telefonda ayni pil kapasitesi var 6S'de de. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Kasım 2021
Tesla Bobini dedi: iPhone SE 2020 almanı önermem şarjı çok hızlı tükeniyor bu da pil sağlığı için olumsuz bir şey. Genişletmek için tıkla... Arkadasin kullandigi telefonda ayni pil kapasitesi var 6S'de de.
FNT Hectopat Katılım 26 Şubat 2021 Mesajlar 1.386 Çözümler 4 3 Kasım 2021 #20 Sinyor Ezio Auditore dedi: 12 mini ile arasında 2000 TL fark var o farka değer mi sizce. 14 ay garantili 7850 TL'ye 12 mini buldum hocam ek olarak iPhone 11 sıfırı 7900 TL, hangi telefon 10000 TL acaba söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Bence değer.
Sinyor Ezio Auditore dedi: 12 mini ile arasında 2000 TL fark var o farka değer mi sizce. 14 ay garantili 7850 TL'ye 12 mini buldum hocam ek olarak iPhone 11 sıfırı 7900 TL, hangi telefon 10000 TL acaba söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... Bence değer.