@Sinyor Ezio Auditore Sırayla XR, 11 kullandım şu an 12 kullanıyorum. Ben 12 Mini'yi sevmedim sadece boyut olarak bana göre küçük ekranı mesela XR ve 11'in şarjı daha iyi gidiyor miniye göre ben olsam 7800 e düz 12 alırım.
İphone 11 tabii ki çok daha mantıklı.Arkadaşlar sorum şu şu an 6000 TL m var ve normalde iPhone SE 2020 almak istiyorum ancak kafam karıştı cihaz hakkında iyi yorum olduğu kadar kötü yorumda var sizce 1900 TL daha biriktirip iPhone 11 alınır mı aralarında uçurum fark var mı yoksa 2. elden 14 ay garantili iPhone 12 mini mi almalıyım? (7850 TL)
Not: Küçük telefonlar daha çok hoşuma gidiyor ama çok fazla performans farkı olacaksa 11 alabilirim ve lütfen IPhone'den başka telefon önermeyin hayatımda hiç kullanmadım sadece 1 aydır iPhone 6S kullanıyorum o yüzden şimdi elimde fırsat varken kullanmak istiyorum.
iPhone SE 2020 almanı önermem şarjı çok hızlı tükeniyor bu da pil sağlığı için olumsuz bir şey.
@Sinyor Ezio Auditore Sırayla XR, 11 kullandım şu an 12 kullanıyorum. Ben 12 Mini'yi sevmedim sadece boyut olarak bana göre küçük ekranı mesela XR ve 11'in şarjı daha iyi gidiyor miniye göre ben olsam 7800'e düz 12 alırım.
Bence iPhone 12 mini alabiliyorsa biraz zorlayip bin TL daha biriktirip iPhone 13 mini alsin pil uzerinde cok iyi iyilestirmeler yapildi.
Hocam yaşım 16 olduğu için 8000'e bile zar zor çıkıyorum 9000 TL'yi babama aldıramam maalsef.
Hocam iPhone 12 mini 10 bin TL degil mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.