Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.621 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 4 Kasım 2021 #61 Haluk Albayrak dedi: O zaman iPhone 12 almaya gerek olduğunu sanmıyorum arkadaş video izliyor iPhone 8 Plus alıp geri kalan parayı değerlendirebilir. Genişletmek için tıkla... Ayrıca para değerlenmez yani bana kalmaz hocam babamda kalır o yüzden şu an alabileceğimin en iyisini almak istiyorum.
Haluk Albayrak dedi: O zaman iPhone 12 almaya gerek olduğunu sanmıyorum arkadaş video izliyor iPhone 8 Plus alıp geri kalan parayı değerlendirebilir. Genişletmek için tıkla... Ayrıca para değerlenmez yani bana kalmaz hocam babamda kalır o yüzden şu an alabileceğimin en iyisini almak istiyorum.
Haluk Albayrak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mayıs 2018 Mesajlar 3.742 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2021 #62 Sinyor Ezio Auditore dedi: Hocam kalite farkı olmaz mı 12 ile 8 arasında işlemci vs ek olarak 64 GB yeter diye düşünüyorum telefona sadece bir yere giderken dizi indireceğim onun harici tabii ki fotoğraf video çekerim ama normal insanların çektiği kadar. Genişletmek için tıkla... Hocam hiçbir şekilde 64 almanızı önermem hatta 128 alınca iyi ki almışım dersiniz o kadar diyeyim.
Sinyor Ezio Auditore dedi: Hocam kalite farkı olmaz mı 12 ile 8 arasında işlemci vs ek olarak 64 GB yeter diye düşünüyorum telefona sadece bir yere giderken dizi indireceğim onun harici tabii ki fotoğraf video çekerim ama normal insanların çektiği kadar. Genişletmek için tıkla... Hocam hiçbir şekilde 64 almanızı önermem hatta 128 alınca iyi ki almışım dersiniz o kadar diyeyim.
Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.621 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 4 Kasım 2021 #63 Haluk Albayrak dedi: Hocam hiçbir şekilde 64 almanızı önermem hatta 128 alınca iyi ki almışım dersiniz o kadar diyeyim. Genişletmek için tıkla... Acil satılık - Alışveriş :: Sıfır, İkinci El Ürünlerle sahibinden.com'da - 970451564 bu nasıldır.
Haluk Albayrak dedi: Hocam hiçbir şekilde 64 almanızı önermem hatta 128 alınca iyi ki almışım dersiniz o kadar diyeyim. Genişletmek için tıkla... Acil satılık - Alışveriş :: Sıfır, İkinci El Ürünlerle sahibinden.com'da - 970451564 bu nasıldır.
Haluk Albayrak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mayıs 2018 Mesajlar 3.742 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2021 #64 Sinyor Ezio Auditore dedi: Acil satılık - Alışveriş :: Sıfır, İkinci El Ürünlerle sahibinden.com'da - 970451564 bu nasıldır. Genişletmek için tıkla... Çok iyi fakat satıcı ile konuşmanız lazım.
Sinyor Ezio Auditore dedi: Acil satılık - Alışveriş :: Sıfır, İkinci El Ürünlerle sahibinden.com'da - 970451564 bu nasıldır. Genişletmek için tıkla... Çok iyi fakat satıcı ile konuşmanız lazım.
Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.621 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 4 Kasım 2021 #65 Haluk Albayrak dedi: Çok iyi fakat satıcı ile konuşmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Bana pek güven vermedi ancak bir arayacağım bugün bir de param güvende ile almam gerekiyor açarsa alırım.
Haluk Albayrak dedi: Çok iyi fakat satıcı ile konuşmanız lazım. Genişletmek için tıkla... Bana pek güven vermedi ancak bir arayacağım bugün bir de param güvende ile almam gerekiyor açarsa alırım.
Haluk Albayrak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mayıs 2018 Mesajlar 3.742 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2021 #66 Sinyor Ezio Auditore dedi: Bana pek güven vermedi ancak bir arayacağım bugün bir de param güvende ile almam gerekiyor açarsa alırım. Genişletmek için tıkla... Olmazsa iPhone 11 128 GB alın çok düşünmeyin zaten günlük işler yapacaksınız en iyisine ihtiyacınız yok.
Sinyor Ezio Auditore dedi: Bana pek güven vermedi ancak bir arayacağım bugün bir de param güvende ile almam gerekiyor açarsa alırım. Genişletmek için tıkla... Olmazsa iPhone 11 128 GB alın çok düşünmeyin zaten günlük işler yapacaksınız en iyisine ihtiyacınız yok.
Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.621 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 4 Kasım 2021 #67 Haluk Albayrak dedi: Olmazsa iPhone 11 128 GB alın çok düşünmeyin zaten günlük işler yapacaksınız en iyisine ihtiyacınız yok. Genişletmek için tıkla... İPhone 12 Mini 128 GB APPLE TR Cihazı - Alışveriş :: Sıfır, İkinci El Ürünlerle sahibinden.com'da - 966934225 size zahmet verdim ama bir de bu ilana bakar mısınız rica etsem.
Haluk Albayrak dedi: Olmazsa iPhone 11 128 GB alın çok düşünmeyin zaten günlük işler yapacaksınız en iyisine ihtiyacınız yok. Genişletmek için tıkla... İPhone 12 Mini 128 GB APPLE TR Cihazı - Alışveriş :: Sıfır, İkinci El Ürünlerle sahibinden.com'da - 966934225 size zahmet verdim ama bir de bu ilana bakar mısınız rica etsem.
Haluk Albayrak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mayıs 2018 Mesajlar 3.742 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2021 #68 Sinyor Ezio Auditore dedi: İPhone 12 Mini 128 GB APPLE TR Cihazı - Alışveriş :: Sıfır, İkinci El Ürünlerle sahibinden.com'da - 966934225 size zahmet verdim ama bir de bu ilana bakar mısınız rica etsem. Genişletmek için tıkla... Çok güzel gözüküyor normal bir kullanıcıya benziyor ve birkaç aylık cihaz zaten anladığım kadarıyla. Alınabilir.
Sinyor Ezio Auditore dedi: İPhone 12 Mini 128 GB APPLE TR Cihazı - Alışveriş :: Sıfır, İkinci El Ürünlerle sahibinden.com'da - 966934225 size zahmet verdim ama bir de bu ilana bakar mısınız rica etsem. Genişletmek için tıkla... Çok güzel gözüküyor normal bir kullanıcıya benziyor ve birkaç aylık cihaz zaten anladığım kadarıyla. Alınabilir.
Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.621 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 4 Kasım 2021 #69 Haluk Albayrak dedi: Çok güzel gözüküyor normal bir kullanıcıya benziyor ve birkaç aylık cihaz zaten anladığım kadarıyla. Alınabilir. Genişletmek için tıkla... Bugün hepsini arayacağım şu an saat biraz erken 1-2 saate arar yazarım buraya hocam ilginiz için teşekkürler.
Haluk Albayrak dedi: Çok güzel gözüküyor normal bir kullanıcıya benziyor ve birkaç aylık cihaz zaten anladığım kadarıyla. Alınabilir. Genişletmek için tıkla... Bugün hepsini arayacağım şu an saat biraz erken 1-2 saate arar yazarım buraya hocam ilginiz için teşekkürler.
Haluk Albayrak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mayıs 2018 Mesajlar 3.742 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2021 #70 Sinyor Ezio Auditore dedi: Bugün hepsini arayacağım şu an saat biraz erken 1-2 saate arar yazarım buraya hocam ilginiz için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Tabii her zaman. Ek olarak rica ederim.
Sinyor Ezio Auditore dedi: Bugün hepsini arayacağım şu an saat biraz erken 1-2 saate arar yazarım buraya hocam ilginiz için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Tabii her zaman. Ek olarak rica ederim.