AGjesurzz Hectopat Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 1.040 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Kasım 2021 #71 Sinyor Ezio Auditore dedi: Hocam kalite farkı olmaz mı 12 ile 8 arasında işlemci vs ek olarak 64 GB yeter diye düşünüyorum telefona sadece bir yere giderken dizi indireceğim onun harici tabii ki fotoğraf video çekerim ama normal insanların çektiği kadar. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam, zaten 8 Plus artık eski bir cihaz artık alınmaz."Kullananlar olabilir fakat bu benim görüşüm"
Sinyor Ezio Auditore dedi: Hocam kalite farkı olmaz mı 12 ile 8 arasında işlemci vs ek olarak 64 GB yeter diye düşünüyorum telefona sadece bir yere giderken dizi indireceğim onun harici tabii ki fotoğraf video çekerim ama normal insanların çektiği kadar. Genişletmek için tıkla... Haklısınız hocam, zaten 8 Plus artık eski bir cihaz artık alınmaz."Kullananlar olabilir fakat bu benim görüşüm"
Sinyor Ezio Auditore Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 4 Ağustos 2020 Mesajlar 4.621 Makaleler 8 Çözümler 20 Yer Ankara 4 Kasım 2021 #72 AGjesurzz dedi: Haklısınız hocam, zaten 8 Plus artık eski bir cihaz artık alınmaz."kullananlar olabilir fakat bu benim görüşüm" Genişletmek için tıkla... Aynen kullanılabilir ama 12 alınabiliyorken 8 alınmaz bence de.
AGjesurzz dedi: Haklısınız hocam, zaten 8 Plus artık eski bir cihaz artık alınmaz."kullananlar olabilir fakat bu benim görüşüm" Genişletmek için tıkla... Aynen kullanılabilir ama 12 alınabiliyorken 8 alınmaz bence de.
Elan Morin Tedronai Hectopat Katılım 16 Haziran 2021 Mesajlar 5.375 Çözümler 7 4 Kasım 2021 #73 iPhone 8 alacağına SE 2020 alsın 1000 kat daha mantıklı. Ayrıca o kadar uzatmışsınız ki site bozulmuş bildirim bile atmıyor konudan
iPhone 8 alacağına SE 2020 alsın 1000 kat daha mantıklı. Ayrıca o kadar uzatmışsınız ki site bozulmuş bildirim bile atmıyor konudan