Ekran kartı ne? Telefonda ekran kartı mı olur?iPhone SE'nnin işlemcisi , ekran kartı ve arka kamerası iPhone 6s'te kullanılanla aynı yani iPhone 6'dan daha iyi bir kamerası , işlemcisi ve ekran kartı var. Bence iPhone SE al deri.
Neden SE 4-5 sene kullanılıyorda, 6 2 sene kullanılıyor?Ben telefonu 4-5 sene kullanmak istiyorum, küçük ekran da benim için problem değil diyorsanız iPhone SE alın; yok ben 2 sene sonra yenisini alırım, artı olarak da telefonumdan video, film izlemeyi severim derseniz iPhone 6 alın. Bu kadar basit.
Bir sistemi sadece tek bir parça üzerinden yürütemezsin. A8 dediğin 2 sene öncesinin en iyi chipseti, şuan 3 sene önce aldığım orta seviye telefonu kullanıyorum (lg g2) ama halen her türlü oyunu ve uygulamayı rahatlıkla açıyor.@politetrafloraetilen Bunu, PC'nize ekran kartı alıyormuş gibi düşünün. Şimdi gidip GTX 950 alsanız mı daha uzun süre oyunları oynayabilirsiniz, yoksa 970 mi ? Tabiki de cevap 970. Aynısını A8 ve A9 çipe uygulayın. A9 elbette daha uzun gidecektir, ha tabi bu illa ki iPhone 6'yı en fazla 2 sene kullanabilirsiniz anlamına gelmiyor. Umarım açıklayıcı olmuşumdur.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.