iPhone SE vs S20FE vs A52

Ekmek Reis

Hectopat
Daha fazla  
Telefonu annem için istiyorum amacı; uzun ömürlü olması, depolamasının yüksek olmas, ı yazılımsal sıkıntı yaratmaması ve şarjının uzun süre gitmesi. Bütçe çok kısıtlı bana kalırsa yazılımsal sorun olmaması için iPhone SE daha iyi gibi ama telefon fiyatları pahalı olduğu için A52 de düşündük.
@HaWlI KuLlANIcI @T21
@Elan Morin Tedronai
@Hd6850

SE 2022 mi 2020 mi? Açıkcası ikisi de batarya tarafı yoğun kullanan biri için rezalet. A52 kullanıyorum ama tavsiye etmiyorum. Malzeme kalitesi rezalet. 1 yıl oldu alalı malzeme kalitesinden şikayetçiyim. Diğer yandan S20 FE'nin Snapdragon işlemcili olanı uzun yıllar kurtarır. SE alacaksanız 2022 alabilirsiniz, 2020 önermiyorum.

Tabii ki de koşulsuz şartsız S20FE derdim. Anneniz önceden hangi isletim sistemini kullanıyorsa ondan devam etmek mantıklı olur alışma süreci sonra sancılı olabiliyor.

SE 2022 mi 2020 mi? Açıkçası ikisi de batarya tarafı yoğun kullanan biri için rezalet. A52 kullanıyorum ama tavsiye etmiyorum. Malzeme kalitesi rezalet. 1 yıl oldu alalı malzeme kalitesinden şikayetçiyim. Diğer yandan S20 FE'nin Snapdragon işlemcili olanı uzun yıllar kurtarır. SE alacaksanız 2022 alabilirsiniz, 2020 önermiyorum.

Hocam sizin malzeme kalitesi dediğiniz şeye katılmıyorum plastiğin nasıl bir malzeme kalitesi olabilir ki aynı telefonu bende kullanıyorum.

S20FE, istersen bekle S20FE 2022 gelsin daha ucuz olarak geliyor buradaki fiyatlara yansırsa daha ucuz alırsın hem daha güncel olur.

Tabii ki de koşulsuz şartsız S20FE derdim. Anneniz önceden hangi isletim sistemini kullanıyorsa ondan devam etmek mantıklı olur alışma süreci sonra sancılı olabiliyor.

Alışması rahat olur once LG ile başlayan serüveni bataryanın %50 seviyesinde bitmesiyle son buldu. Şimdi Redmi Note 8 3. yılında donmaya basladi ikide bir sistem arayüzü çöküyor. O yüzden iPhone düşünmüştüm S20 FE almayı kendisi de düşünüyordu zaten. Sırf daha uzun ömürlü olsun diye iPhone dahil etmiştim.
S20FE, istersen bekle S20FE 2022 gelsin daha ucuz olarak geliyor buradaki fiyatlara yansırsa daha ucuz alırsın hem daha güncel olur.
Tahmini ne zaman gelir ?
https://www.hepsiburada.com/samsung...=ceptelefonuonline&url_src=and-product-detail Bahsedilen model bu model mi ?

Alışması rahat olur once LG ile başlayan serüveni bataryanın %50 seviyesinde bitmesiyle son buldu. Şimdi Redmi Note 8 3. yılında donmaya basladi ikide bir sistem arayüzü çöküyor. O yüzden iPhone düşünmüştüm S20 FE almayı kendisi de düşünüyordu zaten. Sırf daha uzun ömürlü olsun diye iPhone dahil etmiştim.

Tahmini ne zaman gelir?
https://www.hepsiburada.com/samsung...=ceptelefonuonline&url_src=and-product-detail bahsedilen model bu model mi?

Bu 2022 modeli değil hocam.

Hocam fiyatı S21FE civarı olursa alamayız. S20FE annemin işini görür mü? Kaç yıl idare eder?(Telefonda sadece PUBG oynuyor küçük kardeşim.)

Technopat Haberler

Geri
Yukarı