iPhone SE2 D kalite yenilenmiş alınır mı?

Kankam 2 senedir se20 kullanıyorum halihazırda da ondan yazıyorum pil konusunda tavsiye etmem ve a13 konusunda da aynı şekilde tavsiye etmem, şu an bir çok açıdan beni üzüyor kasa boyutundan dolayı çok hızlı ısınıyor performans inanılmaz düşüyor Twitter’dan Instagrama kullandığım 3-5 uygulama var telefon orj bataryasına rağmen ısınıyor ve bazen dehşet şekilde kasıyor, iph düşünüyorsan şu an a15 b altı işlemcileri tavsiye etmem x,xr falan onlara hiç girmiyorum bile

Muhtemelen ekran kalitesi kötü olacaktır, 2.el temiz ilanlara bakmanızı tavsiye ederim. Ayrıca işlemciye çok takılmayın A9 Bionic cihazımı hala günlük hayatımda kullanıyorum.

Hocacımım içindeki çip önemlo benım ıcın sonuç olarak cakma anakrt olmayacak.

Reis 900k AnTuTu alıyor zaten buz koyacagım sureklı prize baglı yasasın yeter.

Reis 900k AnTuTu alıyor zaten buz koyacagım sureklı prize baglı yasasın yeter.

Reis 900k AnTuTu alıyor zaten buz koyacagım sureklı prize baglı yasa.

2. el XS, XR al. 5.5-6k civarına sağlam bir telefon bulursunuz. Pil sağlığı %75-85 arası olması yeterli içi açılmamış olsun ya da sadece pil değiştirilmiş olsa yeter. SE 2 güzel telefon, kamera kalitesi, performansı vb. ama o eski tasarım yüzünden çok kötü pil performansı telefonu 3-4 saat kullandırtmıyor. Yenilenmişten dolayı değil de direkt almanızı tavsiye etmem.

Tamam hocam sağ ol A13 Bionic benım ıcın cok onemlı 5K da cok ucuz gerecekten o telefon ıcın.

Kankam 2 senedir SE20 kullanıyorum halihazırda da ondan yazıyorum pil konusunda tavsiye etmem ve A13 konusunda da aynı şekilde tavsiye etmem, şu an birçok açıdan beni üzüyor kasa boyutundan dolayı çok hızlı ısınıyor performans inanılmaz düşüyor Twitter'dan Instagram'a kullandığım 3-5 uygulama var telefon orj bataryasına rağmen ısınıyor ve bazen dehşet şekilde kasıyor, iph düşünüyorsan şu an A15 b altı işlemcileri tavsiye etmem X, XR falan onlara hiç girmiyorum bile

Sağ ol reis düşüneceğim

Son düzenleme:

Technopat Haberler

Geri
Yukarı