messiciperry
Decapat
Selam telefonumu değiştiriyorum (şu anki GM 21) ve uygun fiyatlı bir telefon arıyordum. Kafamı zaten IPhone'a takmıştım sonra iPhone SE 2. nesilin yenilenmiş a kalite telefonunu gördüm. Nasıldır alan varsa bilgi verebilir mi? Araştırdığımda B ve A kalitesi arasında büyük bir fark olduğunu gördüm genellikle a kalite iyi çıkıyormuş, hiçbir yerde de IP11'den aşağı model sıfır iPhone bulamadım. Gidip Android almak istemiyorum çünkü Android'den bıktım artık çok fazla sorunla karşılaştım kamerasından da iPhone kadar memnun kalamıyorum. Şahsen şu anki telefonum kamerası iPhone 6S'den bile daha kötü çekim yapıyor ve kronik sorunu çok fazla.
Bu telefonumdan öncee Samsung A70'di ekranı kırıldı bütçem GM21 yettiği için bunu aldım şu an çok fazla bozulması falan olmaya başladı. Yani iPhone SE yenilenmiş almak yerine aynı fiyatta ikisinin de linkini bırakıyorum yardımcı olursanız ve yenilenmiş telefonlar hakkında fikrinizi bırakırsanız da sevinirim. Eğer önerebileceğiniz başka telefonlar varsa önerin, bütçem maksimum 8500. ama dediğim gibi Android istemiyorum fikirlerinize göre karar vereceğim.
https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-a21s-64-gb-samsung-turkiye-garantili-p-HBV00000V3WE9?magaza=SAS TEKNOLOJİ
www.teknosa.com
Bu telefonumdan öncee Samsung A70'di ekranı kırıldı bütçem GM21 yettiği için bunu aldım şu an çok fazla bozulması falan olmaya başladı. Yani iPhone SE yenilenmiş almak yerine aynı fiyatta ikisinin de linkini bırakıyorum yardımcı olursanız ve yenilenmiş telefonlar hakkında fikrinizi bırakırsanız da sevinirim. Eğer önerebileceğiniz başka telefonlar varsa önerin, bütçem maksimum 8500. ama dediğim gibi Android istemiyorum fikirlerinize göre karar vereceğim.
https://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-a21s-64-gb-samsung-turkiye-garantili-p-HBV00000V3WE9?magaza=SAS TEKNOLOJİ

Yenilenmiş iPhone SE 2020 64 GB Gümüş Cep Telefonu (1 Yıl Garantili) - A Kalite Fiyatı ve Özellikleri
Yenilenmiş iPhone SE 2020 64 GB Gümüş Cep Telefonu 1 Yıl Garantili A Kalite özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla!

Son düzenleyen: Moderatör: