iPhone SE4 gerçekten kötü mü?

ragjer

Decapat
iPhone SE4 gerçekten kötü mü? Forumda görüyorum da kötü olarak söylüyorlar. Daha çıkmadı. Yorumları görünce alma isteğim kaçtı gibi. Ne yapmalıyım?

iPhone SE4 gerçekten kötü mü? Forumda görüyorum da kötü olarak söylüyorlar. Daha çıkmadı. Yorumları görünce alma isteğim kaçtı gibi. Ne yapmalıyım?

Apple son 3 nesildede çok fazla kırpılmış versiyonları çıkardı o yüzden kimse önermiyor. Fiyatını hak etmiyor kesinlikle. Aynı fiyata IP13 almak varken insanlar bu cihazlara haklı olarak para vermiyorlar.

Apple son 3 nesildede çok fazla kırpılmış versiyonları çıkardı o yüzden kimse önermiyor. Fiyatını hak etmiyor kesinlikle. Aynı fiyata IP13 almak varken insanlar bu cihazlara haklı olarak para vermiyorlar.

Hocam 13 güncellemelerini kesmezler mi seneye veya diğer sene? Bu telefon işlemci ve RAM bakımından daha iyi değil mi? Ayrıyeten yapay zeka destekli.

SE3 bile 35k ya yakin bir fiyattayken SE4 yuksek ihtimal 40 45 bandindan cikacak gibi gorunuyor. S24+ varken o fiyatta asla alinmaz. S24 bile daha iyi bir secene olacak gibi duruyor Android tarafina bakarsak. iOS tarafinda iPhone 14 Pro alinir biraz daha ekleyerek o fiyata. SE4 alinmaz gibi duruyor.

Hocam 13 güncellemelerini kesmezler mi seneye veya diğer sene? Bu telefon işlemci ve RAM bakımından daha iyi değil mi? Ayrıyeten yapay zeka destekli. Baz model iPhone alinmaz ekstradan. iPhone 14 Pro bulunur 45 50k ya zorlarsaniz SE4 hiç alinmaz kalir o sekilde.

Islemci vs daha iyi ama amiral gemisi bir cihaz degil. Cihazin her yerinden kırpıp verirler gecenelerde bu forumda gordum 16 serisinin tek kameralisi olacak diyenler vardi yok oyle bir şey. Kamera icin 13 Pro bile daha iyi olacaktir.
Ben olsam 40 45 bandindan cikacagini dusunursek SE4'ün S24+ alırdım.

Hocam 13 güncellemelerini kesmezler mi seneye veya diğer sene? Bu telefon işlemci ve RAM bakımından daha iyi değil mi? Ayrıyeten yapay zeka destekli.

Çok basit bir şekilde Apple cihaz üzerinden örnek verdim hocam. Android'te rakipsiz alternatifleri var. Güncelleme desteğinin gitmesi çoğu kişi için önemli değil WhatsApp desteği gitmediği sürece insanlar kullanmaya devam edecektir.

Alınabilir fiyatlı iphone oluşu güçlü yeni nesil işlemci ve type c avantajı olacak. 500-600$ fiyat etiketi avrupada s24fe rakibi falan demek ama trde samsung daha uygun ürün sattığından bizde alınabilir olmayacak. Avrupalı ya da amerikalı tercih edebilir.

Tek kamera olması oldukça dezavantaj. Geniş açı bazen çok işime yarıyor benim.
Yapay zeka açısından da herhangi bir şeyini göremedik Apple'ın. O olacağına en azından 2 kamera olsaydı. 13-14 hatta belki 15 yerine bu cihaz alınabilirdi ama yeni diye yapay zeka var diye tek kamerayla senelerce idare edilecek bir durum da yok bence. Fiyatını hak etmeyen ara bir cihaz. Alınmaz. Bütçe sıkıntılıysa Apple zaten hiç alınmaz bana kalırsa da neyse. Ya yurt dışı alacaksın ya da bu ülkede parayı basıp üst segment ürününü alacaksın. Apple tam kapitalist bir şirket insanı çok iyi arada bırakıp kararsız bırakıyor biraz daha üst olsun biraz daha yeni model olsun dedirtiyor bir şey alırken. Samsung S24 falan alınabilir o paraya.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı