iPhone şu anda ne durumda?

Yeni nesil IPhone'lar hakkında bir bilgim yok. En son 5s, 6s, 7 dönemlerinde çok takip ettim, ve bilgim var idi. 5 yıldır telefon ve iPhone sektöründe en ufak bir araştırma yapmadım. Ta ki elimde ki cihaz ölüme yaklaşana kadar🤣 son 1, 2 aydır telefon araştırmasındayım. iPhone tarafında 1 ay süredir araştırdığım ve bildiğim SE 2020 modeli var. Fakat son zamanlarda. Apple telefonunu yavaşlatıyor gibi şeyler var ortada. Kendi gözüm ile görmediğim için inanmıyorum. SE 2020'de A13 bionic işlemci olduğu için. Hem güncel ve ortalama 4, 5 yıl güncelleme alır diyorlar. Ama kimisi de 2 yıldan sonra çöp olur, yazılım güncellemesi gelmez diyor. Güncelleme ve yavaşlatma dolayı doğru mu? 4999 TL vereceğin telefon mantıken 2 yıl sonra çöp muamelesi ve yavaşlama sorunu görmez herhalde?

SE 1. nesil kullanıyorum hala güncelleme alıyor performans açısından bir yavaşlama olmadı SE'nin 2.nesilinde de aynı şey olur diyorum yıllarca kullanılabilir bence :)

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı