iPhone tavsiyesi

Imperius

Megapat
Daha fazla  
Arkadaşlar 2014'den beri 6/64 GB kullanıyorum. Telefon değiştirmek istiyorum ve tekrar iPhone almaya karar verdim. Piyasaya baktığımda yeni garantisi bitmiş ya da bir ay kalmış X'ler var 5000TL aralığında. 11 almak isterdim fakat fiyatı neredeyse ortalama 1 telefon kadar fazla. Öneri ve düşüncelerinizi bekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

SE 2020.

2. el veya yenilenmiş telefon almanızı tavsiye etmem. Tabi ki bu işler şans ama garantiye alın. İphone 8 ve İphone 7 de gayet iyi. Arasında seçim yapabilirsiniz.

Yazıda anladığım kadarıyla 2. el veya yenilenmiş iPhone X almayı düşünüyor. 2. el iPhone X yerine sıfır bir iPhone 7/8 daha mantıklı demek istedim.

1 Ay garantisi var veya garantisi bitmiş diyor yazıda. Bir üst model almak varken 7/8 alması cidden akıl karı değil. Günümüzde 2.el çok güzel kullanılmış telefonlar mevcut incelemeden almayacak tabii ki.

1 Ay garantisi var veya garantisi bitmiş diyor yazıda. Bir üst model almak varken 7/8 alması cidden akıl karı değil. Günümüzde 2.el çok güzel kullanılmış telefonlar mevcut incelemeden almayacak tabii ki.

Evet var tabiki ama dediğim gibi şans yaver gitmezse para çöp olabiliyor o açıdan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…