iPhone telefon önerisi

Bütçe
8000
@Ankarada deniz yok XS için 6000 gayet iyi fiyat.

Pekii XS Max için iyi mi kötü mü? XS klavyesinde sorun yaşayanlar olmuş. Türkçe klavye yapınca küçük kalıyormuş diyordu birisi. XS Max ekranı hem daha büyük hem de bataryasının daha iyi olmasından dolayı onu düşünüyorum şu anlık.
1 yıl 4 ay açık diye bir şey yok, yurt dışı telefonlar en fazla 120 gün kayıtsız açık kalabilir.

Bunu sizden duyuyorum ilk defa. Kesin bir bilgi mi? Ben ilanlarda hep "8 ay açıktır" gibi şeyler görüyorum. Ama sanırım 50-60 lira verip 2-3 ay daha açtırabiliyormuşuz. Bu ne kadar doğru bilmiyorum.

Pekii XS Max için iyi mi kötü mü? XS klavyesinde sorun yaşayanlar olmuş. Türkçe klavye yapınca küçük kalıyormuş diyordu birisi. XS Max ekranı hem daha büyük hem de bataryasının daha iyi olmasından dolayı onu düşünüyorum şu anlık.

Bunu sizden duyuyorum ilk defa. Kesin bir bilgi mi? Ben ilanlarda hep "8 ay açıktır" gibi şeyler görüyorum. Ama sanırım 50-60 lira verip 2-3 ay daha açtırabiliyormuşuz. Bu ne kadar doğru bilmiyorum.
fiziksel sim ve e sim var telefonda, iki sim kart girişi de farklı imei’ye sahip bu yüzden önce fiziksel sim yuvasının 4 ay süresini bitirip sonra e sim yuvasının 4 ay süresini bitirirsen toplamda 8 ay kullanmak mümkün ama 1 yıl 4 ay imkansız eğer geçici kayıt yaptırıp durmazsan. 50-60 lira verip açtırmak doğru ama o geçici kayıt sistemi kaldırılabilir, covid 19 sayesinde oluşmuş bir şey o ve her an kaldırılabilir bu yüzden kimsenin 1 yıl 4 ay kullanabilirsin demesine inanma, şu an mümkün belki yarın olmayacak. Ama 8 ay muhabbeti doğru çift sim var diye.

XS ve XS Max arasında 1300 TL farka değecek bir fark olduğunu düşünmüyorum.

Bende öyle düşünüyordum. O zaman XS alayım. Gereksiz yere bütçe çıkmayayım. 2-3 sene sonra belirgin bir yavaşlama olur mu?

Fiziksel SIM ve e SIM var telefonda, iki SIM kart girişi de farklı IMEI'ye sahip bu yüzden önce fiziksel SIM yuvasının 4 ay süresini bitirip sonra e SIM yuvasının 4 ay süresini bitirirsen toplamda 8 ay kullanmak mümkün ama 1 yıl 4 ay imkansız eğer geçici kayıt yaptırıp durmazsan. 50-60 lira verip açtırmak doğru ama o geçici kayıt sistemi kaldırılabilir, COVID 19 sayesinde oluşmuş bir şey o ve her an kaldırılabilir bu yüzden kimsenin 1 yıl 4 ay kullanabilirsin demesine inanma, şu an mümkün belki yarın olmayacak. Ama 8 ay muhabbeti doğru çift SIM var diye.

Bilgilendirmeniz için teşekkürler.

Sanmıyorum olacağını.
Batarya ve ekran boyutu için 1300 TL ekstradan fazla para vermek anlamsız.

Teşekkürler. Hocam, son bir soru daha soruyorum izninizle. Benim zamanında iPhone 6 telefonum vardı. Sürekli bir şey yaparken iCloud şifresi istiyordu. Adamda o şifreyi unutmuş ve çoğu şeyi yapamıyordum. Ben şimdi 15 günlük XS Max'ı alınca adamın koyduğu şifreyimi gireceğim hep yoksa değişiyor mu? Yanıtlarsanız sevinirim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı