iPhone telefon önerisi

Cronus.xy

Decapat
Makaleler
1
Daha fazla  
Şimdi şöyle bir konu var: iPhone 13'ü sorunsuz bir şekilde alabilirim ama 14 ve 15 cihazlarını da bütçemi zorlayarak alabilirim. Benim gönlüm normalde 13'ten yanaydı fakat diğer tarafta da daha güncel telefonlar var. Çok oyun oynayan bir insan değilim. Genelde sosyal medyada vakit geçiririm. Fotoğraf da çok fazla çeken biri değilim ama çektiklerimin de güzel olmasını isterim. Alacağım telefonu da en az 4-5 yıl kullanmak istiyorum. Sizce bu telefonlardan hangisi alınmalı?
Ufak bir notta bırakayım, Android telefon önermeyin. Şimdiden teşekkürler.

2. el düşünür müsün? Sıfır 15 yerine 2. el 14 Pro alarak çok daha iyi bir telefon sahibi olabilirsin. Bütçeyi zorlamam dersen 2. el 13 Pro al derim. 13 Pro, düz 15'ten de birçok yönden iyi cihaz. Yani özetle alacağın cihaz Pro serisi olmalı. 2.el istemem dersen sıfır 13 ve 14 arasından 13 almalısın aynı telefon 13 ve 14. iPhone 14'ün 13'e tek artısı fazladan 2 GB RAM desteği. Düz modeller içinde iPhone 15'e çıkmak uzun vade açısından en iyi götürür ama önermiyorum dediğim gibi düz modelleri.

Hocam sırasıyla 6s, 8, X, 11, 11 Pro, 13, 13 Pro, 14 Pro kullanmış biri olarak söyleyebilirim ki baz model iPhone yerine Pro model bir cihaz almanız daha iyi olur. Mesela sıfır iPhone 15 alacak bir bütçeniz varsa (50.000 ₺) iyi durumda bir ikinci el 13 Pro alabilirsiniz.

Şimdi şöyle bir konu var: iPhone 13'ü sorunsuz bir şekilde alabilirim ama 14 ve 15 cihazlarını da bütçemi zorlayarak alabilirim. Benim gönlüm normalde 13'ten yanaydı fakat diğer tarafta da daha güncel telefonlar var. Çok oyun oynayan bir insan değilim. Genelde sosyal medyada vakit geçiririm. Fotoğraf da çok fazla çeken biri değilim ama çektiklerimin de güzel olmasını isterim. Alacağım telefonu da en az 4-5 yıl kullanmak istiyorum. Sizce bu telefonlardan hangisi alınmalı?
15 alacak para varsa 2.el 14 Pro alman iyi olur ama 2.el almam dersen 13 al aralarında fiyat farkına değecek pek bir şey yok.

Da/de ekinin yanlış yazımı sonucu yediğim 1 saatlik banın sonunda anca yazabiliyorum kusura bakmayın😀 2. el telefon almaya çok sıcak bakmıyorum. Bu yüzden dediklerinizden yola çıkarak bana uygun olan cihazın 13 olduğuna karar verdim. Herkese teşekkürler.

13 Pro en mantıklısı kanki 13 Pro al.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı