iPhone telefon önerisi

Bütçe
15000

Felicio

Decapat
Daha fazla  
Merhaba Android'den iOS'a geçmek istiyorum, 15000 TL civarı bir bütçem var cihazımı 5 yıldır kullanıyorum. Eskidi artık o fiyata XS ve 11 buldum 2. el alacağım, sanırım yazılım desteği bitiyormuş. Kullanacağım uygulamalar Instagram, Spotify, YouTube. 3-4 yıl daha götürür mü? Götürürse almayı düşünüyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba Android'den IOS'a geçmek istiyorum, 15000 TL civarı bir bütçem var cihazımı 5 yıldır kullanıyorum. Eskidi artık o fiyata XS ve 11 buldum 2. el alacağım, sanırım yazılım desteği bitiyormuş. Kullanacağım uygulamalar Instagram, Spotify, YouTube. 3-4 yıl daha götürür mü? Götürürse almayı düşünüyorum.

Telefon öneremem fakat şu bilgiyi verebilirim 11 iOS 18 dışında başka özellik güncellemesi artık almayacak.

Merhaba Android'den iOS'a geçmek istiyorum, 15000 TL civarı bir bütçem var cihazımı 5 yıldır kullanıyorum. Eskidi artık o fiyata XS ve 11 buldum 2. el alacağım, sanırım yazılım desteği bitiyormuş. Kullanacağım uygulamalar Instagram, Spotify, YouTube. 3-4 yıl daha götürür mü? Götürürse almayı düşünüyorum.

Telefon öneremem fakat şu bilgiyi verebilirim 11 iOS 18 dışında başka özellik güncellemesi artık almayacak.
A12 çiplerle aynı anda destek kesileceğini sanmıyorum. İlla iPhone alınacaksa XS Max - 11 alınabilir bu bütçeye. Ya da küçük ekran seviyorsanız SE serisi.

Merhaba Android'den IOS'a geçmek istiyorum, 15000 TL civarı bir bütçem var cihazımı 5 yıldır kullanıyorum. Eskidi artık o fiyata XS ve 11 buldum 2. el alacağım, sanırım yazılım desteği bitiyormuş. Kullanacağım uygulamalar Instagram, Spotify, YouTube. 3-4 yıl daha götürür mü? Götürürse almayı düşünüyorum.

Oyun oynamiyorsan 11 yeter hocam. Akici guzel, ortamlarda bir adin olur hafiften.

Bende yok ama gördüğüm iPhone 11'ler genelde yavaşlamış ve kasmalar başlamış halde. Gördüklerim de hep çok ağır işlerde, uzun ekran süreleriyle kullanmayan insanlar. Normal bir şekilde kullanılmış yani hepsi. Bulduğunuz ikinci el nasıldır bilmiyorum ama yavaştan ömrünü doldurmuş gibiler. Şuanda yine kullanılır bence ama 3-4 sene götüreceğinden şüpheliyim. Onun yerine Samsung yeni çıkan A serisi telefonlarına bakılabilir.

İlla ios şart ise se 2022 alın en azından işlemci a15 ve 2 yıllık cihaz. XS 11 felan artık ağır vasat cihazlar kaç yıllık cihazlar bi asgari ücret verilmesi saçmalık

Benim gözümde iyi bir iPhone için,maddi olarak en azından 50 bin TL gözden çıkartılmalı. Pro harici alınmaz. 60 hz mantığı yok. 120 de prolar da var. Ben arkadaşa samsung s23 aldım. Çünkü iPhone'a para yetmedi,pro için. Samsung s23 iyi ki almışım diye,dua ediyor. Kesinlikle android'e yönel. Bana sorarsan iPhone 11 bile bitti artık. XS,XR 2020 de kullanıyordum. O zamanlar iyiydi,artık bitti. Değmez

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı