iPhone telefon önerisi

395014

Hectopat
Düşük bir telefon modelinde IPhone'a geçeceğim. Sizce 16 Pro vs. mi almalıyım yoksa 15 falan yeter mi? 15 alırsam yurt içi, 16 Pro alırsam yurt dışı alıp seneye IMEI kaydı yaptırmayı düşünüyorum. Uzun süre kullanmayı planlıyorum, o yüzden güncellemeleri alması önemli. Tavsiyeniz nedir?

Düşük bir telefon modelinde IPhone'a geçeceğim. Sizce 16 Pro vs. mi almalıyım yoksa 15 falan yeter mi? 15 alırsam yurt içi, 16 Pro alırsam yurt dışı alıp seneye IMEI kaydı yaptırmayı düşünüyorum. Uzun süre kullanmayı planlıyorum, o yüzden güncellemeleri alması önemli. Tavsiyeniz nedir?
Pro modellere yonelmenizi oneririm. Yeterlilik acisindan duz 14 ve uzeri yeterlidir fakat eski telefonunuz 120 hz civariysa biraz 60hz uzebilir ve o fiyatlara diger tarafta s24 ultra gibi bir cihaz oldugu icin onermek istemedim, ama iPhone denemek istiyorum derseniz alinir gayet iyi cihazlar, ozellikle iOS kisminda benim sahsi fikrim olarak android tarafina gore ciddi bir artisi var tabii bu gorus kisiden kisiye degisir.

Pro modellere yonelmenizi oneririm. Yeterlilik acisindan duz 14 ve uzeri yeterlidir fakat eski telefonunuz 120 Hz civariysa biraz 60Hz uzebilir ve o fiyatlara diger tarafta S24 Ultra gibi bir cihaz oldugu icin onermek istemedim, ama iPhone denemek istiyorum derseniz alinir gayet iyi cihazlar.

Şu anki telefonum 90Hz, o yüzden 16 pro daha mantıklı geliyor ama kararsızım. Samsung istememe sebebim bu zamana kadar çok tamirle uğraştırması.

Hocam bu yılbaşında 45000BIN TL gibi bir şey olacağı söyleniyor.

45 olursa yine iyi. Yurtdışı 16 pro alıp kaydettirince aynı paraya geliyor işte. Zam netleştikten sonra ya yurtdışı alırım ya da bekleyip Türkiye cihazı alırım.

Şu anki telefonum 90Hz, o yüzden 16 pro daha mantıklı geliyor ama kararsızım. Samsung istememe sebebim bu zamana kadar çok tamirle uğraştırması.

45 olursa yine iyi. Yurtdışı 16 pro alıp kaydettirince aynı paraya geliyor işte. Zam netleştikten sonra ya yurtdışı alırım ya da bekleyip Türkiye cihazı alırım.
Servis bakimindan ozellikle İstanbul gibi sehirde oturuyorsaniz Apple bence cok iyi, yakinlarimdan ve kendimden musteri hizmetleri konusundan falan tecrubelerim cok iyi oldugu yonunde. Samsung konusunda yeni cihazlarini bilmiyorum ama eskiden sorun yasamadim en buyuk artisi fp olmasi bence, ama kendim tercih edecek olsam dedigim gibi 16 pro veya pro max olurdu kesinlikle.

Şu anda 15 alman mantıklı seneye kayıt ücreti de artar bir de 15 fazlasıyla yeter, 16'nın pek gözle görülebilir farkı yok.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı