iPhone telefon önerisi

hebevnejs

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Şu anda 12 kullanıyorum, değiştirmeyi düşünüyorum. Bütçe sınırsız, babamda telefon alacak kendine, 14 Pro kullanıyordu o onu bana vermeyi düşünüyor. Ben 15 ve 16'lara baktım. 14 Pro iyi midir yoksa 16 falan alınır mı? Veya hangi telefonu almamı tavsiye edersiniz? (iPhone olursa sevinirim)

Şu anda 12 kullanıyorum, değiştirmeyi düşünüyorum. Bütçe sınırsız, babamda telefon alacak kendine, 14 Pro kullanıyordu o onu bana vermeyi düşünüyor. Ben 15 ve 16'lara baktım. 14 Pro iyi midir yoksa 16 falan alınır mı? Veya hangi telefonu almamı tavsiye edersiniz? (iPhone olursa sevinirim)

14 Pro ile 15 Pro arasında pek fark yok diye biliyorum 16 Pro alabilirsiniz.

Düz alma yeter ki Pro ve Pro max 14 Pro hala iyi cihaz eskimedi bile 2 sene ne ara geçtiyse yapay zeka gelmedi zaten hiç bir cihazlarına

14 Pro en iyi seçenek bence. Babanız size verecekse harici olarak para verip düz model almaya gerek yok. 14 Pro taş gibi telefon.

12'den 13 gübi cihazlara geçersen çok büyül fark göremezsin sana önerim 16 Pro Max ama kat kat iyi olan ( fanboyum) Samsung S25 Ultra.

12'den 13 gübi cihazlara geçersen çok büyül fark göremezsin sana önerim 16 Pro Max ama kat kat iyi olan ( fanboyum) Samsung S25 Ultra.
S24U aynısı 8 gen Elite taş gibi olmuş sadece.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı