Zor olsa da evet.
Bu kadar zor olduğu için bu virüslerin amacı benim gibi normal kullanıcılar olabilir mi yoksa bu virüsler özel saldırı olarak mı atılıyor?
Zor olsa da evet.
Bu kadar zor olduğu için bu virüslerin amacı benim gibi normal kullanıcılar olabilir mi yoksa bu virüsler özel saldırı olarak mı atılıyor?
Linke tıklamadıysan sorun yok. JavaScript´i güvenmediğin sitelere gireceğin zaman kapatabilirsin. JavaScript kodları sunucu tarafından istemci cihazlarda işlem yapma amacıyla kullanılır. Çerezler gibi kalıcı olarak tutulmazlar. İndirilenler için:Bana bir virüs linki atıldı ama ben tıklamadım. JavaScript kapatmalıyım mı sence? Bir de indirdiğin dosyalar demişsiniz bu indirdiğim dosyalara nereden bakacağım ve geçmiş ile verileri sil dediğimde JavaScript kodları da siliniyor mu?
Linke tıklamadıysan sorun yok. JavaScript´i güvenmediğin sitelere gireceğin zaman kapatabilirsin. JavaScript kodları sunucu tarafından istemci cihazlarda işlem yapma amacıyla kullanılır. Çerezler gibi kalıcı olarak tutulmazlar. İndirilenler için:
![]()
iPhone Safari'de İndirilenler Nerede ? [ Nereye Kaydediliyor ? ] - TeknoAjan.com | Teknoloji Haber
iPhone’da Safari internet tarayıcısından indirilen dosyalar nereye kaydediliyor? iPhone’da Safari’de indirilenler nerede? iPhone Safari’de dosyalar nereye indiriliyor? Bu yazımızda sizlere iPhone cihazlarında Safari uygulaması üzerinden indirmiş olduğunuz dosyaların nerede saklandığını...teknoajan.com
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.