iPhone telefonlara zam mı gelecek?

Bilemeyiz şu saatten sonra diken üstündeyiz her an olabilir. iPhone 13 de alınmaz ayrıca. Yurt dışı düşünürsen kayıtsız kullanım şeklini açıklarım şu an alırsan 16 ay kullanırsın ve iPhone 13 gibi çağ dışı dedem yaşındaki telefona 35k vereceğine o paraya sıfır 16 Pro alabilirsin. Ya da 2. el TR cihazı bir 13 Pro alman çok daha iyi olacaktır yurt dışı düşünmezsen.
Hocam nasıl yapılıyor yurt dışı kullanım şekli halihazırda mevcut olan pasaport işe yaramı?

Hocam nasıl yapılıyor yurt dışı kullanım şekli halihazırda mevcut olan pasaport işe yara mı?

Kaydettirmeyeceksin hocam. İzleyeceğin yol şöyle:
Aldıktan sonra her sene 8 ay kullanım hakkınız oluyor. Bu süre her 1 Ocak tarihinde yenileniyor yani 8 ay hakkınız geri veriliyor. Şu an alırsanız 2026 Ağustos tarihine kadar kullanabilirsiniz. Kapandığı zaman eski bir iPhone 6S-SE1 alarak SIM kartı ona takarak Apple'ın kendi özelliği olan iCloud arama yönlendirme ile gelen aramalarınızı ve internet paketinizi yeni iPhone'unuzda kullanabilirsiniz. Bu dediğim son dört ay için idare etmelik bir yöntem.

Çin ABD arasında olan gümrük vergileri fiyatlara hemen yansımaz şu an zaten iPhone 17'ler hazır bu zam anca iPhone 17'lerin sonuna veya iPhone 18'ler ile birlikte gelir. Ayrıca zaten bu gümrük vergi zamlarından muaf olduğunu gördüm ne kadar doğru kontrol etmedim ama dediğim gibi zamlara daha bayağı var.

Çin ABD arasında olan gümrük vergileri fiyatlara hemen yansımaz şu an zaten iPhone 17'ler hazır bu zam anca iPhone 17'lerin sonuna veya iPhone 18'ler ile birlikte gelir. Ayrıca zaten bu gümrük vergi zamlarından muaf olduğunu gördüm ne kadar doğru kontrol etmedim ama dediğim gibi zamlara daha bayağı var.

Hocam ilk başta direkt bütün IPhone'lara zam söyleniyordu fakat şu an galiba ileriki zamanlarda gelir gelirse şu an gelmez dediğiniz gibi.

Hocam ilk başta direkt bütün IPhone'lara zam söyleniyordu fakat şu an galiba ileriki zamanlarda gelir gelirse şu an gelmez dediğiniz gibi.

Hocam şöyle dediğim gibi gümrük vergisi şu an anında uygulanmaya başlasa ve telefonlar içinde geçerli olsa da bu durum değişmez zaten telefonların çoğu üretildi bu zamdan iPhone 17'ler etkilenmez öncekiler zaten hiç etkilenmez sadece 17'nin stokları yetersiz gelmeye başladığında yani iPhone 18'in çıkışına yakın ya da iPhone 18'in çıkışına gelirdi.

Hocam şöyle dediğim gibi gümrük vergisi şu an anında uygulanmaya başlasa ve telefonlar içinde geçerli olsa da bu durum değişmez zaten telefonların çoğu üretildi bu zamdan iPhone 17'ler etkilenmez öncekiler zaten hiç etkilenmez sadece 17'nin stokları yetersiz gelmeye başladığında yani iPhone 18'in çıkışına yakın ya da iPhone 18'in çıkışına gelirdi.
Haklısınız hocam dediğiniz gibi sanırım fakat direkt bütün haber siteleri de iPhone telefonlara %43 zam gibi şeyler dediler ondan dolayı şüphelenmiştim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı