iPhone telefonlarda gölgelenme

Fakat kendini tekrardan yok ediyor. Şu an kontrol tekrardan kontrol ettim ve hiç iz yok. Telefonu zorlamak ile bir alakası olabilir mi?
Hayır. Uzun bir süre ekranda kalınca o ekranın izi kalıyor. Ne kadar uzun kalırsanız iz de o kadar belli ve uzun kalıyor. Ben kafayı takmıyordum, kendi kendine bir müddet sonra gidiyordu.
 
Bu arada parlaklığı en düşük seviyede kullanarak ve uygulamaları mümkünse siyah temada kullanarak izleri en az seviyeye indirebilirsiniz. Maalesef benim cihazım İOS 12.5.5 olduğundan siyah temayı kullanamıyorum ama parlaklığım en düşük seviyede, gerçekten işe yarıyor. Zaten bir süre sonra alışıyorsunuz. Ben cihazı bedavaya aldığım için pek dert etmedim, üstelik kullanılmıştı. Buna da şükür dedim, siz rahatsız oluyorsanız servise götürebilirsiniz. Bu arada uyarayım masraflı olabilir.
 
Isınınca benin iPhone 6'da da aynı durum oluyordu. Uzun süre Twitter'da durursam bir süre silik bir Twitter ekranı oluyor, telefon soğuduğunda geçiyordu.
 
Bildiğim kadarıyla diyot arızasından oluyor, sorunun ismi "ghost screen" olarak geçiyor. iPhone 6 kullanıyorum ve aynı sorun bende de var. Bu videoyu izlemenizi öneririm:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Çok teşekkür ederim. Soğuyunca eski haline döndü çok şükür. Eski Xiaomi kullanıcısı olduğum için, izlerin aşırı kalıcı olmasından korkuyordum.
 

Geri
Yukarı