iPhone tercih etmek

• Konuyu başlatan 350070
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 193
  • Görüntüleme 9.535
Şikayetvar'a baklılırsa Iphone da çok temiz değil. :D

Adam telefona ne indirmiş, nasıl kullanmış? Belki biz şanslıyızdır sağlam gelmiştir telefon. :D
Telefon yüzünden değil yazılım yüzünden MIUI 11 getirdiler telefonu ağlatılar.

Hocam benim eski telefonum J7 Prime vardı 1 yılı tam olmadan güncelleme almayı bıraktı.

Eskiden alt segment Samsung J2 olarak 2016 yılı için konuşuyorum hiç güncelleme almadı 2018 yılında J7 Core kullanmıştım Android 9.0'a kadar aldı ama dream League soccer 2020 oynanmıyordu 2019 ise 25 30FPS sonra iPhone 5 geçiş yaptım iPhone 5'te ise dream League 2019 oyunu 30 FPS sabit oynatıyordu. J7 Core marka cihazı daha yeni idi ve 2018'de 1250 TL vermiştim sıfır iPhone 5 ise ikinci el aynı yıl almıştık 500 TL idi pil sağlığı 100'dü.

Eskiden alt segment olarak 2016 yılı için konuşuyorum hiç güncelleme almadı 2018 yılında J7 Core kullanmıştım Android 9.0'a kadar aldı ama dream League soccer 2020 oynanmıyordu 2019 ise 25 30FPS sonra iPhone 5 geçiş yaptım iPhone 5'te ise dream League 2019 oyunu 30 FPS sabit oynatıyordu.

İşte anlamıyorlar ki hocam. Telefon güncelleme almıyor ve alsa hantal yapıyor telefonu.

Aralarında 6 yıl var bir de.

Kasa, kasa PUBG oynatması mı güncellik oluyor. Ben Windows 95'li kasama, Windows 7, Windows 10 32 Bit kurduğumda, güncel mi oluyor. Hayır iyice kötü oluyor.
İsteyen istediği telefonu alır. Buraya gelip Samsung fanboyluğu yapma. Düşünceni dile getirmen kadar doğal bir hakkın yok ama düşünceni paylaşırken karşı tarafı eziklercesine anlatırsan, bu fanboyluk olur. O yüzden tekrardan, sana ne?
X, 11, 12 aynı değil mi her şeyiyle neredeyse. Onu dedim, bilseler belki almazlardı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı