iPhone tercih etmek

• Konuyu başlatan 350070
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 193
  • Görüntüleme 10.132
108 MP kamera göz boyama maalesef. Aldın iyi çekemiyor kendisi bildiğin.

Pikselin olayı, resimde bulunan her bir nokta gibi. Daha büyük olması, detaycılığı arttırır. Niye boya olsun ki?

Yakınlaştırma, makro gibi sevdiğim olaylarda çok iyi iş görür bu özellikler. Ama sanırsam makro için farklı lensler vardır.
Evet bir Samsung fanboyu. Teşekkürler.
S serisine bayılırım, ara ürünlerinden ise nefret ederim çok kötüdür ve kimseye tavsiye etmem.
Tabi at gözlükler takan için evet "I AM FANBOY" XD.

Son düzenleyen: Moderatör:
İki platformu da çok seviyorum, ikisini de android telefonum bozulana kadar kullandım. Her ikisinin de çok fazla avantajı var. Konu iPhone olduğu için sadece logo diyenlere yönelik avantajları sayıyorum:

1. Stabilite: 2 işletim sistemini de çok güçlü cihazlarda kullandım. Fakat 2020 bile olsa iOS iPhone 7’de bile s20’den daha stabil.

2. Android üreticileri her ne kadar donanımsal olarak en iyi kamerayı koysa da hala iPhone’un video kaydı çok daha iyi ve doğal duruyor.

3. GÜNCELLEME: Evet güncelleme. Güncellemeler herhangi bir android cihazdan çok daha iyi ve yazılım desteği 5 sene. En son sürümü ve özellikleri kullanmayı sevdiğim için genelde hep beta güncellemeleri kullanırım.

4. Arayüz: Evet biliyorum androidi özelleştirebiliyoruz, farklı bir rom yükleyebiliyoruz ama hiçbiri iOS kadar evrensel değil. Bütün 3. Parti uygulamalar ile iOS’un arayüzü aynı çünkü apple SwiftUI diye bir seçenek sunuyor geliştiricilere. Bu sayede hangi uygulamayı yüklerseniz yükleyin garip arayüz hataları gibi sürprizlerle karşılaşmıyorsunuz.

5. Ekosistem: Bu daha çok mac, iPad gibi başka cihazlar kullananlar için geçerli. Aramalarınız, mesajlarınız hiçbir ek uygulama kullanmadan diğer cihazlarınıza yönlendiriliyor. AirDrop ile androidde neredeyse karşılığı olmayan stabilitede dosyalarınızı aktarabiliyorsunuz. Airplay kullanarak artık apple tv olmadan samsung TV’ye bile ekranınızı sıkıntısız aktarabiliyorsunuz. AirPods çok stabil bir şekilde siz seçmeden cihazlar arası geçiş yapabiliyor.

6. Gizlilik: Yalan yok gizliliğinize önem varen apple dışında herhangi bir firma yok.

7. Teknik servis: Samsung teknik servisinde çok sıkıntı yaşamış biri olarak apple teknik servisinde bu güne kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım.

8. iOS 14 ile gelen özellikler: Evet biliyorum androidde taş devrinden beri uygulama çekmecesi, widget vb. var ama hiçbiri iOS 14’ünki kadar stabil ve işlevsel değil. En basitinden hangi android telefonun uygulama çekmecesi uygulamaları otomatik kategorize ediyor, hiçbiri. Evet 3. Parti bunu yapan uygulamalar var ama hiçbir 3. Parti uygulama halihazırda o telefon için optimize edilmişi kadar stabil değil.

İki platformu da çok seviyorum, ikisini de android telefonum bozulana kadar kullandım. Her ikisinin de çok fazla avantajı var. Konu iPhone olduğu için sadece logo diyenlere yönelik avantajları sayıyorum:

1. Stabilite: 2 işletim sistemini de çok güçlü cihazlarda kullandım. Fakat 2020 bile olsa iOS iPhone 7’de bile s20’den daha stabil.

2. Android üreticileri her ne kadar donanımsal olarak en iyi kamerayı koysa da hala iPhone’un video kaydı çok daha iyi ve doğal duruyor.

3. GÜNCELLEME: Evet güncelleme. Güncellemeler herhangi bir android cihazdan çok daha iyi ve yazılım desteği 5 sene. En son sürümü ve özellikleri kullanmayı sevdiğim için genelde hep beta güncellemeleri kullanırım.

4. Arayüz: Evet biliyorum androidi özelleştirebiliyoruz, farklı bir rom yükleyebiliyoruz ama hiçbiri iOS kadar evrensel değil. Bütün 3. Parti uygulamalar ile iOS’un arayüzü aynı çünkü apple SwiftUI diye bir seçenek sunuyor geliştiricilere. Bu sayede hangi uygulamayı yüklerseniz yükleyin garip arayüz hataları gibi sürprizlerle karşılaşmıyorsunuz.

5. Ekosistem: Bu daha çok mac, iPad gibi başka cihazlar kullananlar için geçerli. Aramalarınız, mesajlarınız hiçbir ek uygulama kullanmadan diğer cihazlarınıza yönlendiriliyor. AirDrop ile androidde neredeyse karşılığı olmayan stabilitede dosyalarınızı aktarabiliyorsunuz. Airplay kullanarak artık apple tv olmadan samsung TV’ye bile ekranınızı sıkıntısız aktarabiliyorsunuz. AirPods çok stabil bir şekilde siz seçmeden cihazlar arası geçiş yapabiliyor.

6. Gizlilik: Yalan yok gizliliğinize önem varen apple dışında herhangi bir firma yok.

7. Teknik servis: Samsung teknik servisinde çok sıkıntı yaşamış biri olarak apple teknik servisinde bu güne kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım.

8. iOS 14 ile gelen özellikler: Evet biliyorum androidde taş devrinden beri uygulama çekmecesi, widget vb. var ama hiçbiri iOS 14’ünki kadar stabil ve işlevsel değil. En basitinden hangi android telefonun uygulama çekmecesi uygulamaları otomatik kategorize ediyor, hiçbiri. Evet 3. Parti bunu yapan uygulamalar var ama hiçbir 3. Parti uygulama halihazırda o telefon için optimize edilmişi kadar stabil değil.
Hocam, tamamen şirket desteğinin sağladığı imkanlardan dolayı bir seçim doğru olabilir. Bu da tercih için bir neden.

İki platformu da çok seviyorum, ikisini de Android telefonum bozulana kadar kullandım. Her ikisinin de çok fazla avantajı var. Konu iPhone olduğu için sadece logo diyenlere yönelik avantajları sayıyorum:

1. stabilite: 2 işletim sistemini de çok güçlü cihazlarda kullandım. Fakat 2020 bile olsa iOS iPhone 7’de bile S20’den daha stabil.

3. güncelleme: Evet güncelleme. Güncellemeler herhangi bir Android cihazdan çok daha iyi ve yazılım desteği 5 sene. En son sürümü ve özellikleri kullanmayı sevdiğim için genelde hep beta güncellemeleri kullanırım.

4. arayüz: Evet biliyorum Android'i özelleştirebiliyoruz, farklı bir ROM yükleyebiliyoruz ama hiçbiri iOS kadar evrensel değil. Bütün 3. parti uygulamalar ile iOS’un arayüzü aynı çünkü Apple swiftuı diye bir seçenek sunuyor geliştiricilere. Bu sayede hangi uygulamayı yüklerseniz yükleyin garip arayüz hataları gibi sürprizlerle karşılaşmıyorsunuz.

5. ekosistem: Bu daha çok Mac, iPad gibi başka cihazlar kullananlar için geçerli. Aramalarınız, mesajlarınız hiçbir ek uygulama kullanmadan diğer cihazlarınıza yönlendiriliyor. Airdrop ile Android'de neredeyse karşılığı olmayan stabilitede dosyalarınızı aktarabiliyorsunuz. Airplay kullanarak artık Apple TV olmadan Samsung TV’ye bile ekranınızı sıkıntısız aktarabiliyorsunuz. AirPods çok stabil bir şekilde siz seçmeden cihazlar arası geçiş yapabiliyor.

6. gizlilik: Yalan yok gizliliğinize önem varen Apple dışında herhangi bir firma yok.

7. teknik servis: Samsung teknik servisinde çok sıkıntı yaşamış biri olarak Apple teknik servisinde bu güne kadar hiçbir sıkıntı yaşamadım.

8. iOS 14 ile gelen özellikler: Evet biliyorum Android'de taş devrinden beri uygulama çekmecesi, widget vb. var ama hiçbiri iOS 14’ünki kadar stabil ve işlevsel değil. En basitinden hangi Android telefonun uygulama çekmecesi uygulamaları otomatik kategorize ediyor, hiçbiri. Evet 3. parti bunu yapan uygulamalar var ama hiçbir 3. parti uygulama halihazırda o telefon için optimize edilmişi kadar stabil değil.

Buna dayanıklılık ve işlemci gücüde dahil olur.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı