iPhone touch ID

Emre FALAY

Centipat
Daha fazla  
Selam arkadaşlar. iPhone 6 cihazımın Home tuşu bozuldu fakat parmak izi çalışıyor. Bu telefonlarda bildiğiniz üzere orijinali ile bile değiştirseniz parmak izi çalışmaz her telefona özel üretilen bir parçadır. Asıl sormak istediğim şey Home tuşunu değiştirmeden tamir etmek mümkün mü? Anlayacağınız parmak okuyucu pasif duruma düşmeden düğmeyi tamamen aktif şekilde kullanmak mümknmdür tamir edilebilen bir parça mıdır Home tuşu.

Home tuşu tellerinden biri kopmuş ise lehim ile tamir mümkün fakat çok zor bir işlem ve o işlem yapılırken tuş komple bozulabilir. Home tuşları telefona özel değil apple servisleri ekran paneli ile birlikte orta tuşu değiştiriyorlar fakat home tuşu ile parmak izini bağlayan yazılım apple kontrolünde olduğu için normal servisler buna müdahale edemiyor.

Bana göre tuşun basması parmak izinden daha önemli olduğu için ben olsam tuşu değiştiririm.

Selam arkadaşlar. iPhone 6 cihazımın Home tuşu bozuldu fakat parmak izi çalışıyor. Bu telefonlarda bildiğiniz üzere orijinali ile bile değiştirseniz parmak izi çalışmaz her telefona özel üretilen bir parçadır. Asıl sormak istediğim şey Home tuşunu değiştirmeden tamir etmek mümkün mü? Anlayacağınız parmak okuyucu pasif duruma düşmeden düğmeyi tamamen aktif şekilde kullanmak mümknmdür tamir edilebilen bir parça mıdır Home tuşu.
Apple store a giderseniz onlar yardımcı olurlar o zamana kadar assasive touch u etkinleştirebilirsin home tuşu olarak kullanmak için.

Orijinal bir Apple servisine verirseniz onlar yapabilir, touch ID'nin gideceğini de zannetmiyorum. Kendiniz yapabileceğiniz bir şey değil.

Zaten kendi yapacağım için söylemedim herhangi bir telefoncuya versen touch ID'yi bozulmadan düğmeyi çalıştırabilir mi diye sordum. Verdiğiniz bilgi için teşekkür ederim. Anladığım kadarıyla tamiri mümkün.
Home tuşu tellerinden biri kopmuş ise lehim ile tamir mümkün fakat çok zor bir işlem ve o işlem yapılırken tuş komple bozulabilir. Home tuşları telefona özel değil apple servisleri ekran paneli ile birlikte orta tuşu değiştiriyorlar fakat home tuşu ile parmak izini bağlayan yazılım apple kontrolünde olduğu için normal servisler buna müdahale edemiyor.

Bana göre tuşun basması parmak izinden daha önemli olduğu için ben olsam tuşu değiştiririm.
Teşekkür ederim yazılımsal bir şey olduğunu biliyordum fakat sonuçta değiştirildiği zaman çalışması mümkün değil parmak izinin ben özel üretiyor derken onu kast etmeye çalıştım. Tamir edilme şansı var demişler fakat zor bir işlemmiş.
Flex'in çıkıp çıkmadığını kontrol et. Çıkmış ise yapacağın iş çok kolay.

Inşallah tek problem budur teşekkür ederim.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı