iPhone uzun süre şarja takılmazsa ne olur?

BMKJURB

Hectopat
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
A520M-K ANAKART / AMD RYZEN 5 3600 / GT 730 EKRAN KARTI / 8GB 2666MHZ RAM / 240GB KİNGSTON A400 SSD
Meslek
Elektrik - Elektronik teknikeri
Bir telefoncu söylemişti. Fakat buraya yazmak istedim telefon iPhone 7 adamın bana dediği şey şu telefonu 1 hafta kadar sarja hiç takmassan sarjı su gibi gider dedi. Bu doğru mu peki? Ve neden sarjı hızlı gider onu anlamadım yazarsanız sevinirim duyduğumda biraz saçma geldi kulağıma umarım aydınlatan biri çıkar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Telefonu hiç kullanmadan kullanırsanız şarj %1-2 civarlarında gider fazla bir şey olmaz.

Ben telefon ekranını hiç açmadığım zaman %1 bile gitmiyor fakat aklımdaydı sormak istedim böyle bir şey olabilir mi?

Elektronik cihazların kullanma klavuzlarında yazıyor, uzun süre kullanılmayacağı zaman %40-%50 civarlarında şarjla tutulmaları yeterlidir diyor, ürününe göre değişir tabi tamamen sallamasyon verdim rakamları. Yine de haftada bir %20 'lere kadar düşürüp %80 'lere kadar doldurmak iyi gelecektir diye düşünüyorum.

Telefonu kullanmazsan şarj azalması söz konusu değil ama yine de 1-2 günde %1-2 şarj gider çünkü telfonun içinden ne de olsa akım geçiyor.

Telefonu kullanmazsan şarj azalması söz konusu değil ama yine de 1-2 günde %1-2 şarj gider çünkü telfonun içinden ne de olsa akım geçiyor.

Hocam şöyle diyeyim telefonu 1 hafta kullanmadım ve ondan sonra kullanmaya başladım diyelim sarjı yine normale göre hızlı mı biter.
Elektronik cihazların kullanma klavuzlarında yazıyor, uzun süre kullanılmayacağı zaman %40-%50 civarlarında şarjla tutulmaları yeterlidir diyor, ürününe göre değişir tabii tamamen sallamasyon verdim rakamları. Yine de haftada bir %20'lere kadar düşürüp %80'lere kadar doldurmak iyi gelecektir diye düşünüyorum.

Başıma geldi hocam o yüzden sordum uzun süre şarj etmedim ve kullanmaya başladım neredeyse kapancaktı telefon su gibi gitti doldurduktan sonra sorun kalmadı bende anlamadım aynısı bana bir telefoncu söylemişti bunu da buraya sormak istedim.

Yok hızlı bitmez ama eğer ki batarya sağlığında sıkıntı varsa zaten kullanmadanda telefon sarjı gider eğer gitmiyorsa telefonu çok kullanmassan 2-3 gün hatta daha fazla şarj olmadan kullanabilirsin.

Yok hızlı bitmez ama eğer ki batarya sağlığında sıkıntı varsa zaten kullanmadanda telefon sarjı gider eğer gitmiyorsa telefonu çok kullanmassan 2-3 hatta daha fazla şarj olmadan kullanabilirsin.

Pilim orijinal serviste orijinal pil ile değiştim %100 bende anlamadım vallaha.

Ben bile hayatımda ilk defa duyuyorum öyle bir şey mi var?

İşte bende ilk defa gördüm yaşadım anlamadım şu an hiçbir sorunum yok ilk defa başıma geldi sizlere sormak istedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı