iPhone videolara şifre koyma

Yıllardır Android kullanıp, bu sene iPad alınca bende bu gibi sorunlardan az pişman olmadım değil yani.

Lafa gelince "Gizlilik tabii ki iPhone'da" demesini biliyorsun Apple. Ama ben uygulamayı şifreleyemiyorum bile.

Aslında bu yapılabilir bir şey ama Apple'ın kendi uygulamalarında yok. Zira Telegram uygulamasını kitleyebiliyorsunuz. Ben öyle yapmıştım, parmak izi veya pin ile açılıyor.
 
Hocam evet dediğinizi biliyorum da telefonumu eline alan biri de rahatlıkla ayarlardan gizli albümü göster seçeneğini seçip albüme girip gizli albüme bakabilir...
Ben direkt albüme şifre koymak istiyorum
Uzun bir süre iPhone kullanmama rağmen yerleşik olarak bu özelliğe denk gelmedim. Fakat hesap makinesi görünümünde olup özel bir kombinasyon girince özel fotoğraf ve videolara geçen tipte uygulamalar var eğer kullanırsanız. Bunlar zamanla App Store'dan silinmiş olabilir fakat benzerleri her zaman var. Misal: ‎Calculator# Hide Photos Videos
 
Sen öyle san birader. Bütün bilgilerini ele geçirebiliyorlar senin telefonunu bot olarak kullanıyor olabilirler ruhun duymaz.
O zaman videolara şifre koymayı unutacaksın. Evet güvenlik zafiyeti olabilir fakat jailbreak yüzünden bilgisi çalınan veya telefonu hacklenen birisini en azından ben duymadım. Kullandığın bir çok uygulama zaten bilgilerini alıyor, mesele bilgilerin çalınmasıysa hiç bir elektronik alet kullanmayacaksın ona bakarsan.
 
O zaman videolara şifre koymayı unutacaksın. Evet güvenlik zafiyeti olabilir fakat Jailbreak yüzünden bilgisi çalınan veya telefonu hacklenen birisini en azından ben duymadım. Kullandığın birçok uygulama zaten bilgilerini alıyor, mesele bilgilerin çalınmasıysa hiçbir elektronik alet kullanmayacaksın ona bakarsan.

Bilgilerin çalınması da değil konu. İşletim sistemini kontrol edebilen 3.parti bir program çok rahat seni bot olarak ticaretine katabilir, yazılımla bunu kontrol etmezsen fark etmen imkansız.
 

Geri
Yukarı