iPhone vs Android

573476

Decapat
Hayatımda hiç iPhone kullanmadım hep Android şu anda A21 s kullanıyorum. Seneye telefon yenilemeyi düşünüyorum. Ben Android'i seviyorum. Özellikle APK dosyaları için. Ama 12 GB RAM bile çok yetmiyor kamerası kötü diyebilirim ve kasıyor ve iPhone oyunlarda daha iyi (sanırım) iPhone 11 almayı düşünüyorum. İkisinin de iyi yanı var. Hangisini almalıyım? IPhone'nin kötü yanları iyi yanları ne?

Not: Bana gereken şeyler;
İyi bir oyun keyfi.
İyi bir kamera.
Inınmaması.
Kalmaması.

Dipnot: Biraz Türkçem kötüdür kusura bakmayın.

iPhone 11'i sıfır alacaksan aynı fiyata S23 var. İkinci el alacaksan bile daha iyi cihazlar bulursun.

Sosyal medya kullanmayıp, telefonla video üretmeyeceksen yani iş yapmayacaksan android alıp geçebilirsin.
Sıfır 11 parasına 2.el 11 Pro bulmaya çalış. Düz 11'ler çok satıldığı için sıfır fiyatları da abartı şekilde.

Son düzenleme:
Android her zaman Apple'a karşı cep dostu olacaktır ama performans ve memnuniyet Android telefonlar ne yaparsa yapsın Apple'da olacaktır. Eğer yurt dışındaki gibi bu markalar arasında 40, 50 birim olsaydı bizim ülkemizde mantıklı bir karşılaştırma olurdu. Direkt özelliklere bakılırdı.

Hayatımda hiç iPhone kullanmadım hep Android şu anda A21 s kullanıyorum. Seneye telefon yenilemeyi düşünüyorum. Ben Android'i seviyorum. Özellikle APK dosyaları için. Ama 12 GB RAM bile çok yetmiyor kamerası kötü diyebilirim ve kasıyor ve iPhone oyunlarda daha iyi (sanırım) iPhone 11 almayı düşünüyorum. İkisinin de iyi yanı var. Hangisini almalıyım? IPhone'nin kötü yanları iyi yanları ne?

Not: Bana gereken şeyler;
İyi bir oyun keyfi.
İyi bir kamera.
Inınmaması.
Kalmaması.

Dipnot: Biraz Türkçem kötüdür kusura bakmayın.

iPhone 11 parasına güzel bir Xiaomi alın derim hocam.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı