Karar vermek için vaktim az dostlar iPhone olarak Pro Max olan modelleri düşünüyorum, bilgisayar al derseniz 4060'lı hazır sistemleri düşünüyorum.
Vaktim az çok fazla arada kaldım ne almalıyım?
Bütçeniz nedir?Karar vermek için vaktim az dostlar iPhone olarak Pro Max olan modelleri düşünüyorum, bilgisayar al derseniz 4060'lı hazır sistemleri düşünüyorum.
Karar vermek için vaktim az dostlar iPhone olarak Pro Max olan modelleri düşünüyorum, bilgisayar al derseniz 4060'lı hazır sistemleri düşünüyorum.
Telefonum Oppo ve şuan günlük kullanım için yeterli diye düşünüyorum PC olarak şuan da ofis işleri için laptop var yani oyun için yetersiz diyebilirimTelefonunuz yetmiyor mu?
Yoksa PC niz mi yetmiyor?
Yani neden arada kaldınız bir açıklarsanız ona göre öneri yapalım.
Bence PC daha mantıklı. Telefona daha sonra yükseltme yapabilirsin şu an işini görüyorsa.Telefonum Oppo ve şuan günlük kullanım için yeterli diye düşünüyorum PC olarak şuan da ofis işleri için laptop var yani oyun için yetersiz diyebilirim
Telefonum Oppo ve şu an günlük kullanım için yeterli diye düşünüyorum PC olarak şu an da ofis işleri için laptop var yani oyun için yetersiz diyebilirim.
Bir bütçenizi söylerseniz öneri yapacağım fakat...Telefonum Oppo ve şuan günlük kullanım için yeterli diye düşünüyorum PC olarak şuan da ofis işleri için laptop var yani oyun için yetersiz diyebilirim
Telefonum Oppo ve şu an günlük kullanım için yeterli diye düşünüyorum PC olarak şu an da ofis işleri için laptop var yani oyun için yetersiz diyebilirim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.