iPhone vs diğer markalar

legloasq

Zeptopat
Daha fazla  
Telefon almayı düşünüyorum, 5-6 senelik Samsung J5 ile idare ediyordum artık Samsung'dan başka marka istiyorum, aklımda iPhone 11 128 GB var lakin fiyatı fazla. O kadar fiyata alınabilecek çok daha iyi telefonlar var biliyorum Xiaomi vs. ama iPhone da almak istiyorum bana telefon önerebilir misiniz?
Yine 5-6 sene beni tutacak.

Gereksinimleri;
  • Minimum 64 GB.
  • iPhone 11 gibi Full ekran.
  • Kamerası günlük hayatta iyi olsun yeter.
  • Oyunlarda kasmasın.
  • Genel olarak takılmayan hızlı telefon.
Şimdiden ilgilenecek herkese teşekkürler.

Samsung Galaxy S20 FE Snapdragon 865 model.
iPhone 11 fiyatlarına kadar bu cihazın rakibi yok gibi bir şey.
Özellikle belirtiyorum Snapdragon model.
Exynos 990'lı model SD modele göre daha zayıf ve gerisinde.

Samsung Galaxy S20 FE Snapdragon 865 model.
iPhone 11 fiyatlarına kadar bu cihazın rakibi yok gibi bir şey.
Özellikle belirtiyorum Snapdragon model.
Exynos 990'lı model SD modele göre daha zayıf ve gerisinde.

Teşekkürler ama belirttiğim gibi Samsung'dan başka bir şey görmek istiyorum artık :/

İyi bir telefon ama Samsung'u duyar duymaz çekiliyorum.

iPhone 11 128 GB alacağınıza üstüne biraz daha koyup iPhone 12 mini 64 GB alın daha iyi. iPhone 11 64 GB sahibiyim bir sürü uygulama yüklü ekstradan biraz fotoğraf ve video var fakat telefonun kapasitesini dolduramıyorum. Eğer çok fazla fotoğraf veya video çekmiyorsanız 128 GB depolamaya ihtiyaç duyacağınızı düşünmüyorum.

İyi bir telefon ama Samsung'u duyar duymaz çekiliyorum.
Hocam S modellerine göre cidden fiyat performans. Fakat Iphone isterseniz 11 üzmez.
Hocam Samsung eski Samsung değil artık, ayrıca alacağınız cihaz üst segment sayılabilecek bir cihaz.
Sizi fazlasıyla memnun edecektir kendisi.
Hocam son yıllarda Samsung iyi bir atak yaptı. Iphone u geride bırakacağını düşünüyorum. Huawei de iyi ilerliyordu Google dan aldığı darbeye kadar.

Hocam son yıllarda Samsung iyi bir atak yaptı. IPhone'u geride bırakacağını düşünüyorum. Huawei de iyi ilerliyordu Google'dan aldığı darbeye kadar.

Hocam ya A14 bionic ya da M1 işlemciye denk güçte bir Exynos işlemci çıkaracak Samsung, ya da Huawei gibi kendi işletim sistemini iOS gibi stabil olacak şekilde oluşturacak.
Öteki türlü IPhone'u geride bırakması çok zor çünkü Apple'ın hem işlemcileri çok fazla güçlü (piyasanın en iyilerinden) hemde yazılımı aşırı stabil.
Android + günümüzdeki Exynos ile dediğiniz şeyi yapması cidden zor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…