iPhone vs diğer markalar

iPhone 11 128 GB alacağınıza üstüne biraz daha koyup iPhone 12 mini 64 GB alın daha iyi. iPhone 11 64 GB sahibiyim bir sürü uygulama yüklü ekstradan biraz fotoğraf ve video var fakat telefonun kapasitesini dolduramıyorum. Eğer çok fazla fotoğraf veya video çekmiyorsanız 128 GB depolamaya ihtiyaç duyacağınızı düşünmüyorum.

Hocam iPhone 12 Mini'yi bizzat gidip gördüm çok küçük hem ben zaten uzun süreli kullanmak istiyorum SD kart takılma yeri olmadğı için de 128 GB şart gibi bana.
@Elan Morin Tedronai
Hocam peki S20 FE Snapdragon 865 gibi Xiaomi'nin bu tarz telefonu var mıdır ya da Apple markasının?

Hocam iPhone 12 Mini'yi bizzat gidip gördüm çok küçük hem ben zaten uzun süreli kullanmak istiyorum SD kart takılma yeri olmadığı için de 128 GB şart gibi bana.
Ekranın boyutuyla alakalı bir sorununuz olmasa aslında iyi telefon. Mesela bir arkadaşım sadece küçük telefonları seviyor bu yüzden 12 mini alma planı vardı. Dediğim gibi çok fazla fotoğraf veya video çekmeyecekseniz dolması pek mümkün değil gibi. 2 senedir kullanıyorum ve sadece yarısını doldurabilmişim fotoğraflar bunun çok küçük bir kısmını kapsıyor.

Hocam iPhone 12 Mini'yi bizzat gidip gördüm çok küçük hem ben zaten uzun süreli kullanmak istiyorum SD kart takılma yeri olmadğı için de 128 GB şart gibi bana.
@Elan Morin Tedronai
Hocam peki S20 FE Snapdragon 865 gibi Xiaomi'nin bu tarz telefonu var mıdır ya da Apple markasının?

Hocam Apple'ın güç olarak bu 5000-6000 bandında sadece SE 2020 var.
Xiaomi'nin ise mi 10t ve mi 10t Pro var.
Ancak yazılım ve performans olarak samsunga göre geride kalıyorlar çünkü MIUI mi serisinde Redmi ve POCO'ya göre daha iyi olsada yine de kötü bir arayüz.

Ekranın boyutuyla alakalı bir sorununuz olmasa aslında iyi telefon. Mesela bir arkadaşım sadece küçük telefonları seviyor bu yüzden 12 mini alma planı vardı. Dediğim gibi çok fazla fotoğraf veya video çekmeyecekseniz dolması pek mümkün değil gibi. 2 senedir kullanıyorum ve sadece yarısını doldurabilmişim fotoğraflar bunun çok küçük bir kısmını kapsıyor.

Evet güzel telefon A14 şu an bayağı iyi bir çip ama küçük geldi. Depolamaya gelirsek şu an 16 GB cihaz hafızası + SD kart 32 GB toplamda 48 GB alana sahibim ama her gün bir şey silmek zorunda kalıyorum yer yetmiyor 64 GB dayanmaz gibi.

Ancak yazılım ve performans olarak samsunga göre geride kalıyorlar çünkü MIUI mi serisinde Redmi ve POCO'ya göre daha iyi olsa da yine de kötü bir arayüz.

iPhone SE 2020'yi alacaktım fakat düğmeli olduğu için beğenmedim.

IP11 128 yerine 12 mini 64 almayı düşünmez misin hocam?
Ekran OLED 12 mini de ayrıca işlemci ve kamera olarak da daha iyi madem iPhone istiyorsun bence 12 mini almak daha doğru olur.
iPhone 11'de alabilirsin 12 istemezsen. Gayet başarılı bir cihaz. 4 sene daha güncelleme de alır gibi duruyor.

Ancak yazılım ve performans olarak samsunga göre geride kalıyorlar çünkü MIUI mi serisinde Redmi ve POCO'ya göre daha iyi olsa da yine de kötü bir arayüz.

Ekran olarak
Mi 10t Pro IPS LCD 144 Hz.
S20 FE super AMOLED 120 Hz (+)

Ekran boyutu olarak mi 10t Pro 0.17 inç daha büyük.

Kamera olarak emin değilim ama ya S20 FE daha iyi ya da eşitler.

Batarya olarak eşitler (aslında mi 10t Pro'nun batarya daha büyük ancak S20 FE de super AMOLED ekran olması eşitliyor pil performansını)

IP11 128 yerine 12 mini 64 almayı düşünmez misin hocam?
Ekran OLED 12 mini de ayrıca işlemci ve kamera olarak da daha iyi madem iPhone istiyorsun bence 12 mini almak daha doğru olur.
iPhone 11'de alabilirsin 12 istemezsen. Gayet başarılı bir cihaz. 4 sene daha güncelleme de alır gibi duruyor.

Teşekkürler hocam iyi bir telefon lakin elime aldığımda çok küçük bir telefondu ve 64 GB yetersiz bana.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı