iPhone vs Samsung

Bence de öyle ama bir iPhone kullanıcısı ağzından dinlemek isterim. Neden Samsung öneriyorsunuz?
iPhone'dan memnun olmadığım için değil daha ucuza daha iyisi olduğu için öneriyorum. Apple'dır, Samsung'dur zarttır zurttur umurumda değil, hepsi cep telefonu benim için. Ben verdiğim paraya bakarım aldığım ürüne bakarım. Arkadaşımda S21 FE var, burada kime sorsan kıyaslanmaz bile der ama benim iPhone 13'den iyi fotoğraf çektiği zamanlar oluyor. 120Hz ekran gibi avantajlarından bahsetmiyorum bile.

Apple özellikle son yıllarda tamamen adam silkmeye yönelik politika izliyor bizim kerizler de silkilmeyi çok seviyor. Ondan zaten 20 yıldır aynı adam yönetiyor ya.

Yapabiliyorsan 14 Pro & Pro Max almaya çalış. Düz 14 serisini önermiyorum zira daha ucuza daha iyi cihazlar var. (S23, Mi 13) iPhone 13 ise bir önceki nesile ait olduğundan ziyade S22 ile karşılaştırılması daha doğru olur. Yine de 14 serisi Pro modelleri dışında gereksizler bence. Hem daha pahalılar hem de akranlarına karşı daha düşük donanıma sahipler.

Arkadaşlar selam herkese. PlayStation 5 almak mı daha mantıklı olacaktır, yeni bir telefon mu? Telefon tavsiye ediyorsanız, iPhone mu yoksa Samsung mu almalıyım?

Ek: Elimde PC var, her oyunu high seviye de oynayabiliyorum. Hatta kontrolcüm vesaire de var, Steam hesabım da da birçok büyük oyun bulunuyor. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Şimdiden teşekkür ediyorum.

Bütçe sıkıntısı yoksa iPhone 14 Pro alırdım ben, ayrıca bekleyebilirseniz iPhone 15 serisinede bakabilirsiniz çıktığı zaman.

Bütçe sıkıntısı yoksa iPhone 14 Pro alırdım ben, ayrıca bekleyebilirseniz iPhone 15 serisinede bakabilirsiniz çıktığı zaman.

Esasen şu an bende böyle düşünüyorum. Biraz bekleyip öyle telefon değiştirmeyi planlıyorum. Aklımda PlayStation'da var zaten. PS5'e mi yönelsem bilemedim.

Yapabiliyorsan 14 Pro & Pro Max almaya çalış. Düz 14 serisini önermiyorum zira daha ucuza daha iyi cihazlar var. (S23, mi 13) iPhone 13 ise bir önceki nesile ait olduğundan ziyade S22 ile karşılaştırılması daha doğru olur. Yine de 14 serisi Pro modelleri dışında gereksizler bence. Hem daha pahalılar hem de akranlarına karşı daha düşük donanıma sahipler.

Yani evet iPhone 13'te artık eskiye kaçtı.

iPhone 13 kullanıcısı olarak Samsung almanı öneririm. iPhone 14 serisi büyük hayal kırıklığı. Önceki modeller ise kesinlikle fiyatını hak etmiyorlar.

Teşekkürler. Önceliğim Samsung olacak.

Arkadaşlar selam herkese. PlayStation 5 almak mı daha mantıklı olacaktır, yeni bir telefon mu? Telefon tavsiye ediyorsanız, iPhone mu yoksa Samsung mu almalıyım?

Ek: Elimde PC var, her oyunu high seviye de oynayabiliyorum. Hatta kontrolcüm vesaire de var, Steam hesabım da da birçok büyük oyun bulunuyor. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Şimdiden teşekkür ediyorum.

Bütçe sorunun yoksa 14 Pro almanı tavsiye ederim.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı