Bora Dere Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Bin Çözüm, Bir Efsane Katılım 10 Ağustos 2016 Mesajlar 16.812 Makaleler 35 Çözümler 1.143 Yer Slytherin Daha fazla Sistem Özellikleri https://www.technopat.net/sosyal/konu/msi-gp76-leopard-11uh-1007xtr-incelemesi.2151485/ Cinsiyet Erkek Meslek Batman 30 Haziran 2020 #2 Normalde direkt Samsung derim fakat böyle konularda marka yerine model kıyaslamak her zaman daha mantıklıdır.
Normalde direkt Samsung derim fakat böyle konularda marka yerine model kıyaslamak her zaman daha mantıklıdır.
T Timurozer Ziyaretçi 30 Haziran 2020 #3 Bora Dere dedi: Normalde direkt Samsung derim fakat böyle konularda marka yerine model kıyaslamak her zaman daha mantıklıdır. Genişletmek için tıkla... Aynen katılıyorum. Ama gerçi Samsung artık daha inovatif Apple göre. Bana kalırsa Apple sadece markadan kazanıyor yoksa özellik bakımından Samsung telefonlar hem daha iyi hem daha ucuz.
Bora Dere dedi: Normalde direkt Samsung derim fakat böyle konularda marka yerine model kıyaslamak her zaman daha mantıklıdır. Genişletmek için tıkla... Aynen katılıyorum. Ama gerçi Samsung artık daha inovatif Apple göre. Bana kalırsa Apple sadece markadan kazanıyor yoksa özellik bakımından Samsung telefonlar hem daha iyi hem daha ucuz.
2 282004 Kilopat Katılım 8 Ekim 2019 Mesajlar 1.693 Makaleler 1 Çözümler 4 30 Haziran 2020 #4 iPhone diyorum.
metinsama Megapat Katılım 7 Aralık 2014 Mesajlar 814 Çözümler 5 30 Haziran 2020 #5 Neden marka ile telefon kıyaslıyoruz.