iPhone X alınır mı?

badi2288

Decapat
Daha fazla  
2 seçeneğim var. Biri 8 Plus, diğeri X, X'in ekranda sorunlar çıkabiliyormuş çizgi falan kafam karıştı. Hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
2 seçeneğim var. Biri 8 Plus, diğeri X, X'in ekranda sorunlar çıkabiliyormuş çizgi falan kafam karıştı. Hangisini almalıyım?
Öncelikle düzgün cihaz ise iPhone 7 bile alınır ama kullanım amacı dikkat edilmesi gereken ilk husus.

İkisini de almamalisiniz
Bütçesi belirli olan ve iPhone kullanmak isteyen birisine "Şu kadar daha çık şunu al!" Ya da ikisi de çöp dememelisiniz. Yukarıda da belirttiğim gibi güzel bir cihaz ise iPhone 7 bile alınabilir. Hiç telefona bakmayan, 1-2 kişiyle gün içinde görüşen biri için bile hâlâ idare edebilecek bir telefon iPhone 7. Ki burda konuyu açan arkadaşın alacağı iphone 8 plus ve X in bataryaları, işlemcileri ve güncel olmaları 7'den kat ve kat güçlü ve kesinlikle alınır. Ben X tercih ederdim.

Güncelleme desteği olmayan, bazı uygulamalarin çalışmadığı cihaz ikisi de. 60 Hz ıps ekrana sahip. Bunlar sizin için sorun değilse alınır. İPhone x biraz sorunlu bir cihaz, face id çok çabuk bozuluyor, ısınmaya meyilli bir cihaz. Eğer iPhone takıntıniz yoksa Samsung vb cihazlar daha mantıklı olacaktır

Benim fikrimce ikiside alinmaz ama seceneklere bakilinca 8 plus hic alinmaz, X alin. Sorun isi sans.
Güzelce inceledikten sonra bir sıkıntı çıkmaz. Bu cihazlar zaten 2. el ne zaman ne olacağı belli olmaz. 8 yıllık 6S'i tanıdığım 4 kişi kullandı. En son kardesimdeydi ondan sonra da sattık. Hâlâda çalışıyordur cihaz diye düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…