iPhone X alınır mı?

badi2288

Decapat
Daha fazla  
2 seçeneğim var. Biri 8 Plus, diğeri X, X'in ekranda sorunlar çıkabiliyormuş çizgi falan kafam karıştı. Hangisini almalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
İkisini de almamalisiniz 😃
Bütçesi belirli olan ve iPhone kullanmak isteyen birisine "Şu kadar daha çık şunu al!" Ya da ikisi de çöp dememelisiniz. Yukarıda da belirttiğim gibi güzel bir cihaz ise iPhone 7 bile alınabilir. Hiç telefona bakmayan, 1-2 kişiyle gün içinde görüşen biri için bile hâlâ idare edebilecek bir telefon iPhone 7. Ki burda konuyu açan arkadaşın alacağı iphone 8 plus ve X in bataryaları, işlemcileri ve güncel olmaları 7'den kat ve kat güçlü ve kesinlikle alınır. Ben X tercih ederdim.

Güncelleme desteği olmayan, bazı uygulamalarin çalışmadığı cihaz ikisi de. 60 Hz ıps ekrana sahip. Bunlar sizin için sorun değilse alınır. İPhone x biraz sorunlu bir cihaz, face id çok çabuk bozuluyor, ısınmaya meyilli bir cihaz. Eğer iPhone takıntıniz yoksa Samsung vb cihazlar daha mantıklı olacaktır

Benim fikrimce ikiside alinmaz ama seceneklere bakilinca 8 plus hic alinmaz, X alin. Sorun isi sans.
Güzelce inceledikten sonra bir sıkıntı çıkmaz. Bu cihazlar zaten 2. el ne zaman ne olacağı belli olmaz. 8 yıllık 6S'i tanıdığım 4 kişi kullandı. En son kardesimdeydi ondan sonra da sattık. Hâlâda çalışıyordur cihaz diye düşünüyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı