iPhone X alınır mı?

6 yıl ıphone x kullandım daha yeni değiştirdim, şuan tabi ki teknolojik olarak geri kalmış durumda fakat gönül rahatlığıyla alınır.

Cihazlar calisiyor evet, premium cihazlar oldugu icinde sinir edecek duzeyde degiller ama yakinda muzede sergilenecek kadar eski 8 plus.

Cihazlar calisiyor evet, premium cihazlar oldugu icinde sinir edecek duzeyde degiller ama yakinda muzede sergilenecek kadar eski 8 plus.
X ios 18 bile aldı. Tek cihazdan değerlendirme yapmayın. Adam oraya X ide yazmış o yüzden X üzerine yogunlasalim. X gercekten güzel. Oled ekran, yeni arayüzü, daha iyi kamerasıyla şu an 1-2 yıl daha gideri var.

X ios 18 bile aldı. Tek cihazdan değerlendirme yapmayın. Adam oraya X ide yazmış o yüzden X üzerine yogunlasalim. X gercekten güzel. Oled ekran, yeni arayüzü, daha iyi kamerasıyla şu an 1-2 yıl daha gideri var.
X ios 18 almıyor hocam, Xr ve Xs alıyor.

IPhone 7 berbat halde diye 2 sene once değiştirmis biri olarak diyorum. Hayir alinmaz.

XS ve X neredeyse aynı fiyatta. Bende XS kullanıyorum bataryası,performansı ve ekranı sıkıntı etmiyor gayet güzel.
Eğer bütçene 2-3 bin daha ekleyebilirsen ölücülükle yurt içi 11'de alabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…