iPhone X alınır mı?

6 yıl ıphone x kullandım daha yeni değiştirdim, şuan tabi ki teknolojik olarak geri kalmış durumda fakat gönül rahatlığıyla alınır.

Güzelce inceledikten sonra bir sıkıntı çıkmaz. Bu cihazlar zaten 2. el ne zaman ne olacağı belli olmaz. 8 yıllık 6S'i tanıdığım 4 kişi kullandı. En son kardesimdeydi ondan sonra da sattık. Hâlâda çalışıyordur cihaz diye düşünüyorum.
Cihazlar calisiyor evet, premium cihazlar oldugu icinde sinir edecek duzeyde degiller ama yakinda muzede sergilenecek kadar eski 8 plus.

Cihazlar calisiyor evet, premium cihazlar oldugu icinde sinir edecek duzeyde degiller ama yakinda muzede sergilenecek kadar eski 8 plus.
X ios 18 bile aldı. Tek cihazdan değerlendirme yapmayın. Adam oraya X ide yazmış o yüzden X üzerine yogunlasalim. X gercekten güzel. Oled ekran, yeni arayüzü, daha iyi kamerasıyla şu an 1-2 yıl daha gideri var.

Bütçesi belirli olan ve iPhone kullanmak isteyen birisine "Şu kadar daha çık şunu al!" Ya da ikisi de çöp dememelisiniz. Yukarıda da belirttiğim gibi güzel bir cihaz ise iPhone 7 bile alınabilir. Hiç telefona bakmayan, 1-2 kişiyle gün içinde görüşen biri için bile hâlâ idare edebilecek bir telefon iPhone 7. Ki burda konuyu açan arkadaşın alacağı iphone 8 plus ve X in bataryaları, işlemcileri ve güncel olmaları 7'den kat ve kat güçlü ve kesinlikle alınır. Ben X tercih ederdim.
IPhone 7 berbat halde diye 2 sene once değiştirmis biri olarak diyorum. Hayir alinmaz.

XS ve X neredeyse aynı fiyatta. Bende XS kullanıyorum bataryası,performansı ve ekranı sıkıntı etmiyor gayet güzel.
Eğer bütçene 2-3 bin daha ekleyebilirsen ölücülükle yurt içi 11'de alabilirsin.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı