rzxeroz Decapat Katılım 15 Ocak 2023 Mesajlar 715 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2023 #1 Oyun falan oynamam ama telefon en az 2 sene götürsün istiyorum ikinci el temiz 6 bin Face ID çalışmıyormuş alınır mı?
Oyun falan oynamam ama telefon en az 2 sene götürsün istiyorum ikinci el temiz 6 bin Face ID çalışmıyormuş alınır mı?
Umut Nas Terapat Çözüme Giden Yol İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 1 Aralık 2020 Mesajlar 16.556 Makaleler 40 Çözümler 415 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2023 #2 6K'ya alınacak Android'lerden daha iyidir. Face ID çalışsa daha iyi olabilirdi. Ekran yan sanayi büyük ihtimalle. Büyük kumar.
6K'ya alınacak Android'lerden daha iyidir. Face ID çalışsa daha iyi olabilirdi. Ekran yan sanayi büyük ihtimalle. Büyük kumar.
losxy0 Hectopat Katılım 24 Haziran 2023 Mesajlar 1.747 Çözümler 5 Yer İstanbul 21 Kasım 2023 #3 rzxeroz dedi: Oyun falan oynamam ama telefon en az 2 sene götürsün istiyorum ikinci el temiz 6 bin Face ID çalışmıyormuş alınır mı? Genişletmek için tıkla... Temizinden SE 2020 al 5,6 sene güncelleme alacak seni götürebilir kullanımına bağlı.
rzxeroz dedi: Oyun falan oynamam ama telefon en az 2 sene götürsün istiyorum ikinci el temiz 6 bin Face ID çalışmıyormuş alınır mı? Genişletmek için tıkla... Temizinden SE 2020 al 5,6 sene güncelleme alacak seni götürebilir kullanımına bağlı.
rzxeroz Decapat Katılım 15 Ocak 2023 Mesajlar 715 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2023 #4 Av. Güven Kurtul dedi: 6K'ya alınacak Android'lerden daha iyidir. Face ID çalışsa daha iyi olabilirdi. Ekran yan sanayi büyük ihtimalle. Büyük kumar. Genişletmek için tıkla... Hocam açıklamasını okudum ekran fabrika face id kendiliğinden kayboldu yazmış sahibi sizce böyle bir şey olabilirmi? losyxss dedi: Temizinden SE 2020 al 5,6 sene güncelleme alacak seni götürebilir kullanımına bağlı. Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam iPhone kullanmak istiyorum.
Av. Güven Kurtul dedi: 6K'ya alınacak Android'lerden daha iyidir. Face ID çalışsa daha iyi olabilirdi. Ekran yan sanayi büyük ihtimalle. Büyük kumar. Genişletmek için tıkla... Hocam açıklamasını okudum ekran fabrika face id kendiliğinden kayboldu yazmış sahibi sizce böyle bir şey olabilirmi? losyxss dedi: Temizinden SE 2020 al 5,6 sene güncelleme alacak seni götürebilir kullanımına bağlı. Genişletmek için tıkla... Maalesef hocam iPhone kullanmak istiyorum.
Gentos Megapat Zamanın Tanığı Katılım 30 Temmuz 2017 Mesajlar 1.815 Makaleler 1 Çözümler 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2023 #5 Satıcı yalan söylüyor bence.
Mr.Anyone Hectopat Katılım 21 Haziran 2023 Mesajlar 2.665 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2023 #6 rzxeroz dedi: Hocam açıklamasını okudum ekran fabrika face id kendiliğinden kayboldu yazmış sahibi sizce böyle bir şey olabilirmi? Maalesef hocam iPhone kullanmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlamıyorsam kendiliğinden kayboldu tarzı şeyler söylüyorsa orijinal parça yan sanayi parça ile değişmiş demektir.
rzxeroz dedi: Hocam açıklamasını okudum ekran fabrika face id kendiliğinden kayboldu yazmış sahibi sizce böyle bir şey olabilirmi? Maalesef hocam iPhone kullanmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Yanlış hatırlamıyorsam kendiliğinden kayboldu tarzı şeyler söylüyorsa orijinal parça yan sanayi parça ile değişmiş demektir.
Hamza Ensar Sağlam Megapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 13 Haziran 2020 Mesajlar 19.061 Makaleler 15 Çözümler 40 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2023 #7 rzxeroz dedi: Hocam açıklamasını okudum ekran fabrika face id kendiliğinden kayboldu yazmış sahibi sizce böyle bir şey olabilirmi? Maalesef hocam iPhone kullanmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... iPhone X'te o olay olabiliyor çünkü kronik Face ID sorunu var X'lerin. Şahsen almazdım.
rzxeroz dedi: Hocam açıklamasını okudum ekran fabrika face id kendiliğinden kayboldu yazmış sahibi sizce böyle bir şey olabilirmi? Maalesef hocam iPhone kullanmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... iPhone X'te o olay olabiliyor çünkü kronik Face ID sorunu var X'lerin. Şahsen almazdım.
E emirhannk Hectopat Katılım 23 Eylül 2022 Mesajlar 6.764 Makaleler 4 Çözümler 10 21 Kasım 2023 #8 losyxss dedi: Temizinden SE 2020 al 5,6 sene güncelleme alacak seni götürebilir kullanımına bağlı. Genişletmek için tıkla... 2020 nasıl 5-6 sene götürüyor güncelleme ile? rzxeroz dedi: Maalesef hocam iPhone kullanmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... SE zaten iPhone?
losyxss dedi: Temizinden SE 2020 al 5,6 sene güncelleme alacak seni götürebilir kullanımına bağlı. Genişletmek için tıkla... 2020 nasıl 5-6 sene götürüyor güncelleme ile? rzxeroz dedi: Maalesef hocam iPhone kullanmak istiyorum. Genişletmek için tıkla... SE zaten iPhone?
rzxeroz Decapat Katılım 15 Ocak 2023 Mesajlar 715 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Kasım 2023 #9 emirhannk dedi: SE zaten iPhone? Genişletmek için tıkla... Pardon S20 FE diye okudum peki sizce SE 2 alınır mı?
emirhannk dedi: SE zaten iPhone? Genişletmek için tıkla... Pardon S20 FE diye okudum peki sizce SE 2 alınır mı?
Kokona Shiki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 19 Ekim 2018 Mesajlar 12.735 Makaleler 7 Çözümler 113 21 Kasım 2023 #10 rzxeroz dedi: Hocam açıklamasını okudum ekran fabrika Face ID kendiliğinden kayboldu yazmış sahibi sizce böyle bir şey olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Sivi temasi ya da fiziksel darbe almadigi surece kendiliginden gitmesi zor. Yakindan incelemek lazim.
rzxeroz dedi: Hocam açıklamasını okudum ekran fabrika Face ID kendiliğinden kayboldu yazmış sahibi sizce böyle bir şey olabilir mi? Genişletmek için tıkla... Sivi temasi ya da fiziksel darbe almadigi surece kendiliginden gitmesi zor. Yakindan incelemek lazim.