Oyun falan oynamam ama telefon en az 2 sene götürsün istiyorum ikinci el temiz 6 bin Face ID çalışmıyormuş alınır mı?
Hocam açıklamasını okudum ekran fabrika face id kendiliğinden kayboldu yazmış sahibi sizce böyle bir şey olabilirmi?6K'ya alınacak Android'lerden daha iyidir. Face ID çalışsa daha iyi olabilirdi. Ekran yan sanayi büyük ihtimalle. Büyük kumar.
Maalesef hocam iPhone kullanmak istiyorum.Temizinden SE 2020 al 5,6 sene güncelleme alacak seni götürebilir kullanımına bağlı.
Yanlış hatırlamıyorsam kendiliğinden kayboldu tarzı şeyler söylüyorsa orijinal parça yan sanayi parça ile değişmiş demektir.Hocam açıklamasını okudum ekran fabrika face id kendiliğinden kayboldu yazmış sahibi sizce böyle bir şey olabilirmi?
Maalesef hocam iPhone kullanmak istiyorum.
Hocam açıklamasını okudum ekran fabrika face id kendiliğinden kayboldu yazmış sahibi sizce böyle bir şey olabilirmi?
Temizinden SE 2020 al 5,6 sene güncelleme alacak seni götürebilir kullanımına bağlı.
Pardon S20 FE diye okudum peki sizce SE 2 alınır mı?SE zaten iPhone?
Sivi temasi ya da fiziksel darbe almadigi surece kendiliginden gitmesi zor. Yakindan incelemek lazim.Hocam açıklamasını okudum ekran fabrika Face ID kendiliğinden kayboldu yazmış sahibi sizce böyle bir şey olabilir mi?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.