iPhone X için hızlı şarj aleti tavsiyesi

Makaleler
2
Yer
İstanbul
Daha fazla  
iPhone X hızlı şarj arıyorum. Kaç W desteklediğini bilmiyorum. Adaptör ve kablosuyla beraber F/P ürünü tavsiye eder misiniz? Fiyatlarını hiç bilmediğim için fiyat belirleyemedim ama ucuz olursa iyi olur.

Şarj aleti için;

Kablo için;

Ucuz önermem, bir arkadaş iPhone telefonuna ucuz şarj aleti alıp cihazı yaktığını söylemişti yine bu forumda. Bilgin olsun.

Şarj aleti için;

Kablo için;

27W fazla değil mi hocam bir altta arkadaş 18W destekliyor demiş.
18W diye hatırlıyorum yanlış olabilir. Orijinalden şaşma. 5bin liralık telefona 20liralık adaptörü hoş görme bence.
18W kablo ile beraber öneri yapar mısın peki?
Ucuz önermem, bir arkadaş iPhone telefonuna ucuz şarj aleti alıp cihazı yaktığını söylemişti yine bu forumda. Bilgin olsun.
Önerin için teşekkürler. Ucuzdan kastım merdivenaltı markalar değil tabii. 2 yıl önce 8200 TL almıştım telefonu. Yani F/P ürün kastetmiştim bazıları uçuk fiyata satıyordur diye düşündüm.

@Cozen24 adlı kişinin önerisi nasıl güzel mi onu alayım?

Başkan onlarda iyi markadır ama bütçen el verirse orijinalden şaşma derim. Yukarıda atılan linktekilerde iyi markadır bütçe el vermiyorsa bunlara yönelinebilir. Özellikle Spigen önerebilirim kaliteli üründür.

Hocam Spigen olanı kendim kullanıyorum. Belkin'in ürünleri de Apple mağazalarında kendisi de satıyor zaten. Tabiki bütçe yetiyorsa orijinalini al geç ama bunlar daha uygun ve kaliteli olan alternatifler.

27W olması kafanızı karıştırmasın, telefon kendi alabileceği maksimum gücü güvenli bir şekilde alır.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı