iPhone X için hızlı şarj aleti tavsiyesi

@Cozen24 Kabloyu da Spigen yapma şansımız var mı? Hani takım olsun sorun teşkil etmiyosa eğer aynı fiyata gelcekse kablo Belkin yerine Spigen kablo da alabilirim.
Sanırım kablo bu, Belkinden daha mı kalitelidir alınır mı Spigen 27W adaptör ile beraber? Spigen Essential Apple USB-C to Lightning PD (Power Delivery Destekli) Hızlı Şarj ve Data Kablo MFI Lisanslı (1 Metre) C10CL - 000CA25416 : Amazon.com.tr
Hocam bu kabloyu eşim kullanıyordu size attığım Spigen adaptörle birlikte. Kendisi de biraz özensiz kullanır ama kablo kısa sürede uç kısmından hasar gördü.

Bende şu kablodan 3 tane var. İndirimde tanesini 30 liradan almıştım. 2'sini aktif kullanıyoruz hiç sorun yaşamadık ancak şu an satışı yok sanırım.

Belkin Lightning Konnektörlü USB-C Boost Şarj Kablosu,MFi Sertifikalı, iPhone, MacBook, iPad ile uyumlu, Siyah, F8J239bt04-BLK : Amazon.com.tr: Bilgisayar

Açıkçası Spigen olan kablo bana biraz pahalı geldi. Ben de benzer fiyatlara almıştım. Belki benimki sorunlu çıkmıştır tabi şans işi biraz da.

@Cozen24 Orjinal şarj kaç m kutu yanında gelenin evde metre yok ölçemiyorum :) Son olarak Belkin adaptörde bulamaz mıyız? Biri Spigen biri Belkin biraz tuhafıma gidiyor😂
Edit: Teknoloji şans işidir ya da bunları aynı marka alıp bi şansımı mı denesem? Al dersen hemen alıcam bu ikiliyi :)

Dosya Ekleri

• 0547AF40-1A99-457B-A13F-111F4B33A801.png
    0547AF40-1A99-457B-A13F-111F4B33A801.png
    276,8 KB · Görüntüleme: 69
Son düzenleme:
Orijinal 1.2 idi sanırım. Çok farklı değil yani. İkisi de aynı marka olsun derseniz şunu kullanmadım ama işyerinde kullanan bir arkadaşım vardı sorunsuz kullanan.

Bu arada ürünleri Amazon'dan alırsanız kutuları dikkatlice açın zarar vermeden. Baktınız hoşunuza gitmeyen bir durum oldu iade edersiniz.

Daha önce hızlı şarj kullanmadıysanız şu konuda da uyarayım; cihazın alt kısmı ve şarj adaptörü normale göre biraz fazla ısınabilir, endişe etmeyin. Akımdan dolayı normal. Telefon ve adaptör çok ısınıyor diye korkan çok arkadaşım olmuştu ondan uyarayım dedim. Özellikle 0% - 50% arasında 30 dakikada şarj oluğu için o kısımda ısı artıyor. Hele ki o arada elinizde aktif kullanırsanız ısı rahatsız edici olabilir :)

Orijinal 1.2 idi sanırım. Çok farklı değil yani. İkisi de aynı marka olsun derseniz şunu kullanmadım ama işyerinde kullanan bir arkadaşım vardı sorunsuz kullanan.

Bu arada ürünleri Amazon'dan alırsanız kutuları dikkatlice açın zarar vermeden. Baktınız hoşunuza gitmeyen bir durum oldu iade edersiniz.

Daha önce hızlı şarj kullanmadıysanız şu konuda da uyarayım; cihazın alt kısmı ve şarj adaptörü normale göre biraz fazla ısınabilir, endişe etmeyin. Akımdan dolayı normal. Telefon ve adaptör çok ısınıyor diye korkan çok arkadaşım olmuştu ondan uyarayım dedim. Özellikle 0% - 50% arasında 30 dakikada şarj oluğu için o kısımda ısı artıyor. Hele ki o arada elinizde aktif kullanırsanız ısı rahatsız edici olabilir :)
Bilgi için çok teşekkür ederim. Benim içimden bunları almak geliyor sana zahmet son kez bakar mısın? Onayı veriyor musun :) @Cozen24

Dosya Ekleri

• BD54A97D-4D34-4912-B16F-30543E383727.png
    BD54A97D-4D34-4912-B16F-30543E383727.png
    276,8 KB · Görüntüleme: 59
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı