Daha fazla
Hocam bu kabloyu eşim kullanıyordu size attığım Spigen adaptörle birlikte. Kendisi de biraz özensiz kullanır ama kablo kısa sürede uç kısmından hasar gördü.@Cozen24 Kabloyu da Spigen yapma şansımız var mı? Hani takım olsun sorun teşkil etmiyosa eğer aynı fiyata gelcekse kablo Belkin yerine Spigen kablo da alabilirim.
Sanırım kablo bu, Belkinden daha mı kalitelidir alınır mı Spigen 27W adaptör ile beraber? Spigen Essential Apple USB-C to Lightning PD (Power Delivery Destekli) Hızlı Şarj ve Data Kablo MFI Lisanslı (1 Metre) C10CL - 000CA25416 : Amazon.com.tr
Bende şu kablodan 3 tane var. İndirimde tanesini 30 liradan almıştım. 2'sini aktif kullanıyoruz hiç sorun yaşamadık ancak şu an satışı yok sanırım.
Belkin Lightning Konnektörlü USB-C Boost Şarj Kablosu,MFi Sertifikalı, iPhone, MacBook, iPad ile uyumlu, Siyah, F8J239bt04-BLK : Amazon.com.tr: Bilgisayar
Açıkçası Spigen olan kablo bana biraz pahalı geldi. Ben de benzer fiyatlara almıştım. Belki benimki sorunlu çıkmıştır tabi şans işi biraz da.