iPhone X kırılan ekran ne kadara tamir edilir?

Carl CJ Johnson

Hectopat
Yer
Grove Street
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Selamlar. Bugün sessiz sakin Instagram'da gezinirken iPhone X telefonumu düşürdüm. Ekranın alt kısımları gölgeli gibi hafif kararmış, sol taraftan bir kısım ise tamamen beyaz. Bu telefonu yaptırmak ne kadar eder?

Ekleme: Dokunmatiğin bazı yerlerinde de sorun var.

Ekleme 2: Artık ekran tamamen yok.

Son düzenleme:
Ön cam (3.000₺) kırıldıysa çözüm daha uygun gelir ama ekran patladıysa (8.000₺) geçmiş olsun. Yan sanayi çözüm bulmak daha mantıklı olacaktır tabii onunda kaliteleri farklılık gösteriyor iyi araştırman lazım.

Sanırım ekran patladı hocam, telefon üzerinde gram çizik yok. Lakin görüntü de yok. Yan sanayi idarelik bir şey taksam ne kadara gelir? Zaten telefonun 2.el temizleri 8 bin lira civarı o masrafa çok girmek istemem.

Sanırım ekran patladı hocam, telefon üzerinde gram çizik yok. Lakin görüntü de yok. Yan sanayi idarelik bir şey taksam ne kadara gelir? Zaten telefonun 2.el temizleri 8 bin lira civarı o masrafa çok girmek istemem.

Yan sanayileri (gx ya da lw) ortalama 2 bin TL civarına geliyor. Yan sanayiler arasında en kalitelisi bunlardır.

Kaliteli, orijinali ise neredeyse birebir olduğunu söyledi. Kandıracağını düşünmüyorum. Sürekli o telefoncuda görürüm işlerimi, haliyle bir yakınlık var. Telefonu alınca daha iyi görürüm inşallah.
Neredeyse birebir muhabbeti yalandan ibaret eski ekran gibi olmaz ama işini görür. Taktırdıktan sonra dokunmatiğini test etmeyi ve renkleri nasıl gösterdiğine dikkat et.

Neredeyse birebir muhabbeti yalandan ibaret eski ekran gibi olmaz ama işini görür. Taktırdıktan sonra dokunmatiğini test etmeyi ve renkleri nasıl gösterdiğine dikkat et.

Haklısınız hocam, ikna etmek için demiştir zaten. Benim de önceliğim dediğiniz gibi işimi görmesi. Dokunmatiği zaten test edecektim ama renkler aklıma gelmemişti. Teşekkür ederim hatırlattığınız için.

Kaliteli, orijinali ise neredeyse birebir olduğunu söyledi. Kandıracağını düşünmüyorum. Sürekli o telefoncuda görürüm işlerimi, haliyle bir yakınlık var. Telefonu alınca daha iyi görürüm inşallah.
Hocam şöyle ifade edeyim sektörün içinde olan birisi olarak. Apple ekranlarında 3 çeşit orjinal vardır.
1- Çıkma ekran; bir iphone’den sökülür senin cihaza takılır
2- Revize ekran; bir iphone’deki ekranın dokunmatik kısmı (cam diye tabir edilen) hasar görmüştür ve değiştirilmiştir
3- Film veya çıta değişmiş ekran; bu ekranlarda ekranın altındaki çıta (kasaya oturan kısım) veya ekran filmi değişmiş olur.
Her zaman tercih çıkmadan yanadır ancak bazen bulunamayabiliyor. 3 tür de iyidir.

X için yan sanayilerde GX açık ara en iyisidir. Eski kalitesi yok ancak hala en güçlü silah o.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı