iPhone X mi Redmi Note 12 Pro 5G mi?

608621

Centipat
Bende ilk başta Redmi Note 12 Pro 5G vardı, abim ile takas yaptım ve bana iPhone X verdi. Sizce iPhone X'i satıp Redmi Note 12 Pro 5G alınır mı? Bana göre Redmi Note 12 Pro 5G çok daha kullanışlı fakat iPhone'nin bir havası var sizce ne yapmalıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bende ilk başta Redmi Note 12 Pro 5G vardı, abim ile takas yaptım ve bana iPhone X verdi. Sizce iPhone X'i satıp Redmi Note 12 Pro 5G alınır mı? Bana göre Redmi Note 12 Pro 5G çok daha kullanışlı fakat IPhone'nin bir havası var sizce ne yapmalıyım?

Note 12 Pro 5G, ekran çözünürlüğü olarak düşük olsa da renk sayısı, Hz ve boyut olarak daha iyi, batarya ve hızlı şarjda daha iyi ama kablosuz şarjdan yoksun, performans olarak daha iyi. Kamera olarak yorum yapamayacağım ama şahsen tek eksisi yazılım.

iPhone X tasarım olarak bana göre şık bir cihaz ancak işlemci konusunda çok da güçlü bir model değil, yazılım desteğinde de fazla bir ömrü kalmadı. Günümüzde artık iPhone 11 bile çok mantıklı bir cihaz değilken iPhone X bilemiyorum, Redmi serisini çok sevmem ancak iPhone X yerine alternatif bir orta segment Android cihaza bakardım. Sizin içinde Redmi Note 12 Pro daha mantıklı gibi.

Bende ilk başta Redmi Note 12 Pro 5G vardı, abim ile takas yaptım ve bana iPhone X verdi. Sizce iPhone X'i satıp Redmi Note 12 Pro 5G alınır mı? Bana göre Redmi Note 12 Pro 5G çok daha kullanışlı fakat IPhone'nin bir havası var sizce ne yapmalıyım?

İki cihazı kullanmış ve tecrübe etmiş birisi olarak sizin karar vermeniz daha doğru.
Benim fikrim Note 12 Pro 5G.
iPhone X'i satmak mantıklı değil. Zira telefon fiyatlarına zam geldiği zaman iPhone X, Note 12 Pro 5G'den daha değerli olacak.
iPhone ikinci elde daha değerlenen bir cihaz. Finans kısmı göz önünde bulundurulduğunda ben şahsen satmazdım. X 'i kullanmaya devam ederdim.

İki cihazı kullanmış ve tecrübe etmiş birisi olarak sizin karar vermeniz daha doğru.
Benim fikrim Note 12 Pro 5G.
iPhone X'i satmak mantıklı değil. Zira telefon fiyatlarına zam geldiği zaman iPhone X, Note 12 Pro 5G'den daha değerli olacak.
iPhone ikinci elde daha değerlenen bir cihaz. Finans kısmı göz önünde bulundurulduğunda ben şahsen satmazdım. X 'i kullanmaya devam ederdim.
sizin dediğinizde doğru fakat redmi bana göre çok kullanışlı, iphone'de çok şık tasarımı var ortamda bir havası oluyor. Ama galiba redmi note 12 pro 5G alacağım geri

Technopat Haberler

Geri
Yukarı